Τηλεόραση|13.04.2020 16:04

Saturday Night Live: Απολαυστικός ο Τομ Χανκς από την κουζίνα του σπιτιού του

Newsroom

Ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης Τομ Χανκς ήταν ο οικοδεσπότης στην πρεμιέρα του σόου Saturday Night Live και υποδέχθηκε τους τηλεθεατές στην κουζίνα του σπιτιού του. Πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Χανκς μετά την περιπέτεια της υγείας του λόγω κορονοϊού και όπως παρακολουθήσαμε ήταν σε πολύ καλή διάθεση. Και ενώ οι ΗΠΑ συνεχίζουν να βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα εν μέσω πανδημίας, ο Αμερικανός ηθοποιός έδωσε μια νότα χιούμορ και αισιοδοξίας.

Εγκαινιάζοντας την πρώτη εκπομπή του διάσημου σόου που γυρίστηκε σύμφωνα με τα δεδομένα που επιβάλλουν οι νέες συνθήκες, με τους συντελεστές να εργάζονται από το σπίτι, ο Τομ Χανκς αρχικά είπε:  «Γειά σας, είναι πολύ ωραίο που βρίσκομαι εδώ, παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά περίεργο να είμαι οικοδεσπότης στο Saturday Night Live από το σπίτι».

Κατόπιν σχολίασε με χιούμορ τα χειροκροτήματα και τα σφυρίγματα «κονσέρβα» που ακούστηκαν όταν βγήκε στον «αέρα», ευχαριστώντας τους τεχνικούς της εκπομπής για το ηχητικό εφέ.

Αρχικά, έσπευσε να διευκρινίσει ότι ξύρισε το κεφάλι του για τις ανάγκες ενός ρόλου, αλλά τον βολεύουν στο μπάνιο άρα μήπως να το διατηρήσει! Αναφορικά με το κοστούμι του είπε ότι είναι η πρώτη φορά από τις 11 Μαρτίου, που φοράει ο,τιδήποτε άλλο εκτός από φόρμες.

«Είναι παράξενη στιγμή να προσπαθείς να είσαι αστείος, αλλά αυτό είναι το SNL, οπότε είπαμε, τι στο καλό, ας κάνουμε μια προσπάθεια. Και γιατί να είμαι εγώ ο πρώτος παρουσιαστής; Λόγω κορονοϊού... και από τότε έχω υπάρξει ο μπαμπάκας της Αμερικής, κανείς δεν θέλει να είναι κοντά του για πολλή ώρα και κάνω τους άλλους να αισθάνονται άβολα». Ο Τομ Χανκς αστειεύτηκε και με τα κουμπιά λέγοντας: «Έπρεπε να με βοηθήσει η γυναίκα μου να το φορέσω, είχα ξεχάσει ακόμη και τι να κάνω με τα κουμπιά».

Ο Τομ Χανκς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως και η σύζυγος του Ρίτα Γουίλσον, τον περασμένο Μάρτιο, ενώ ήταν στην Αυστραλία για γυρίσματα. Το ζευγάρι νοσηλεύτηκε, παρέμεινε σε καραντίνα και επέστρεψε στο Λος Άντζελες, όπου βρίσκεται εδώ και δύο εβδομάδες. 

Τομ ΧανκςΚορονοϊόςSaturday Night Live