Viral|19.05.2020 12:51
Κορονοϊός: Βρετανός εφηύρε πατέντα για να αγκαλιάσει με ασφάλεια τη γιαγιά του
NewsroomΣτην εποχή του κορονοϊού η αγκαλιά που είναι μία από τις καθημερινές μας συνήθειες έχει μπει στον «πάγο». Ωστόσο ένας 29χρονος άνδρας, ο Antony Cauvin από το Stratford-upon-Avon, εφηύρε μια πατέντα για να μπορέσει να αγκαλιάσει με ασφάλεια τη γιαγιά του ύστερα από μήνες.
Πρόκειται για το Cuddle Curtain το οποίο αποτελείται από μια διάφανη κουρτίνα ντους, που είναι εφοδιασμένη με ζεύγη μακρών μανικιών ασφαλείας και στις δύο πλευρές, για να μπορούν δύο άτομα να κινούνται το ένα απέναντι στο άλλο.
«Το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν όταν αποφάσισα να αγοράσω όλα τα υλικά και το σχεδίασα μόνος μου» τόνισε ο 29χρονος μιλώντας στο Sky News.
Διαβάστε ακόμη
- Καρυστιανού: «Έχουμε στοιχεία για οργανωμένο σχέδιο για να πάρουν και να διαλύσουν το κίνημα»
- Μητσοτάκης σε Τουρκία: «Έτοιμοι να προασπίσουμε ανά πάσα στιγμή τις περιοχές ελληνικής κυριαρχίας»
- Επιστολή Ογκολόγων στον Γεωργιάδη: «Αναλάβετε πρωτοβουλία άμεσα και δώστε λύσεις»
- «Έφυγε» ο μικρός Δημήτρης που έδινε μάχη με το νευροβλάστωμα - Το «αντίο» του Τάσου Χατζηγιοβάνη