Viral|26.05.2020 16:09

Ομάδα παρκούρ αψηφά την βαρύτητα και έκοψε την ανάσα ακόμη και στο Χόλιγουντ

Newsroom

Μέχρι και το σχετικά πρόσφατο παρελθόν, οι «κοινοί θνητοί» θαυμάζαμε τους κασκαντέρ για όσα βλέπαμε να κάνουν με απόλυτα φυσική άνεση σε ταινίες δράσης. Τα χρόνια πέρασαν, πολλά από αυτά τα ριψοκίνδυνα κόλπα γίνονται πια μέσω της τεχνολογίας σε ειδικούς υπολογιστές, ωστόσο υπάρχουν ακόμη κάποιοι άνθρωποι που εξακολουθούν να κάνουν... ακροβατικά και όχι γιατί το απαιτεί κάποιος ρόλος.

Όσοι ασχολούνται με το παρκούρ, δίνουν την εντύπωση ανθρώπων που αψηφούν τη βαρύτητα, που οι νόμοι της φυσικής δεν τους αγγίζουν. Προφανώς, επειδή δεν είναι καθόλου έτσι, το θέαμα που προσφέρουν είναι αποτέλεσμα πολλής και σκληρής δουλειάς. Αυτό συμβαίνει και με τη βρετανική ομάδα «Storror», οι οποίοι έχουν καταγράψει πάνω από 600 εκατ. προβολές στο Youtube και έχουν προσελκύσει την προσοχή παραγωγών του Χόλιγουντ. 

Το 7μελές γκρουπ δημιουργήθηκε το 2010 και φέτος, στη συμπλήρωση των 10 χρόνων δράσης τους με την πανδημία του κορονοϊού σε εξέλιξη, βρίσκουν τρόπους να δημιουργήσουν περιεχόμενο για τους θαυμαστές τους στο Youtube, τηρώντας τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, ο καθένας από το σπίτι του. 

Περισσότερα για τους Storror, μπορείτε να δείτε στο κανάλι τους στο Youtube

Με πληροφορίες από CNN

Χόλιγουντπαρκούρ