Viral|14.06.2020 15:38

Ο Αλέξης Πατέλης είπε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει γνωρίσει τον σύζυγό του

Newsroom

Μπορεί για μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού το δικαίωμα στην ελεύθερη επιλογή και την αυτοδιάθεση να είναι αυτονόητο, δεν ισχύει όμως το ίδιο για όλους του πολίτες εκεί έξω, γι' αυτό και οι υπερήφανες δημόσιες τοποθετήσεις ανθρώπων για τη σεξουαλικότητα και διαφορετικότητά τους, ειδικών των επιφανών και διασήμων, εξακολουθούν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση του διευθυντή του οικονομικού γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη και λαμπρού οικονομολόγου, Αλέξη Πατέλη, ο οποίος σε συνέντευξή του δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως ο πρωθυπουργός έχει γνωρίσει τον σύζυγό του, όπως κι εκείνος τη Μαρέβα Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα, ο κ. Πατέλης, μιλώντας στην «Καθημερινή», αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, σημειώνοντας: «Ο πρωθυπουργός προφανώς και έχει γνωρίσει τον σύζυγό μου, όπως έχω γνωρίσει και εγώ τη σύζυγό του».

Η παραδοχή αυτή ήταν αρκετή για να προκαλέσει συζήτηση στα social media και να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φανερώνοντας πως τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ακόμη και την εποχή που η ανθρωπότητα προετοιμάζεται πυρετωδώς για να πατήσει στον Άρη. Προφανώς, τα τεχνολογικά επιτεύγματα είναι πιο «εύκολα» και πιο «ανώδυνα» από τη συμπερίληψη και την αποδοχή. 

σύζυγοςΚυριάκος ΜητσοτάκηςομοφοβίαΑλέξης Πατέλης