Viral|14.07.2020 11:10

Κόκκινο Ποτάμι: Το Twitter αποθεώνει το φινάλε της σειράς - Μίλτος και Κερέμ πέθαναν μαζί

Newsroom

Συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό το τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς του Μανούσου Μανουσάκη «Το Κόκκινο Ποτάμι» που ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 13 Ιουλίου. Η ιστορία του Θέμη και της Βασιλικής από τη μία και του Μίλτου με την Ιφιγένεια από την άλλη τελείωσε με τραγικό τρόπο, αφήνοντας όμως μια αχτίδα ελπίδας. Ο πόνος ξεχείλισε στον επίλογο της δραματικής ιστορικής σειράς του OPENμια σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο ιστορικό μυθιστόρημα του Χάρη Τσιρκινίδη και ταξίδεψε τους τηλεθεατές στα σκληρά χρόνια του διωγμού των Ποντίων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Μια από τις δυνατές στιγμές τους τελευταίου επεισοδίου ήταν o θάνατος του Μίλτου. Ο Μίλτος και ο Κερέμ, οι δύο παιδικοί φίλοι, πέφτουν νεκροί αγκαλιά δίπλα στο ποτάμι. Νωρίτερα ο Μίλτος είχε χορέψει τον πυρρίχιο. Ανεπανάληπτη και η η σκηνή της ομαδικής αυτοκτονίας των Ποντίων στη σπηλιά που δεν θέλουν να πέσουν στα χέρια των Τούρκων, και προτιμούν να πεθάνουν από τα χέρια του Θέμη. Σκοτώνει τη μητέρα το και μετά την Βασιλική, πριν αφαιρέσει και τη δική του ζωή. 

Οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν στο hashtag #kokkinopotami τη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη και κατέθεσαν τη συγκίνησή τους για το φινάλε σχολιάζοντας: «Μίλτος και Κερέμ πέθαναν μαζί γιατί άλλο πράγμα ο πόλεμος των μεγάλων και άλλο οι άνθρωποι».

T
T
T
T
T
T
T
T

T
T
T
T
T
T

Δείτε online το τελευταίο επεισόδιο:

 

Μανούσος ΜανουσάκηςΚόκκινο ποτάμιOpen TV