Viral|16.08.2020 19:23

Βραζιλία: Αυτός ο σκύλος είναι ο πιο διάσημος… πωλητής Hyundai

Newsroom

Αυτή η viral ιστορία έρχεται από αντιπροσωπεία της Hyundai στη Βραζιλία η οποία υιοθέτησε έναν σκύλο με το όνομα Tucson - προς τιμήν του SUV της μάρκας. Κι αυτή είναι η ιστορία του…

Πριν από μερικούς μήνες, καθώς τελείωνε η βάρδιά του, ο υπεύθυνος αυτής της αντιπροσωπείας βρήκε δίπλα στη δουλειά του έναν αδέσποτο σκύλο, βρεγμένο, αδύνατο και ταλαιπωρημένο. Ετσι, ο manager λυπήθηκε τον τετράποδο φίλο και του έδωσε τροφή και νερό.

Ο σκύλος έμεινε στο σημείο και τις επόμενες ημέρες, οπότε οι υπάλληλοι της αντιπροσωπείας δεν το σκέφτηκαν πολύ και, σωστά, τον υιοθέτησαν. Ταυτόχρονα, τον πήγαν σε κτηνίατρο, του έγιναν τα εμβόλια και τον ονόμασαν Tucson. Η επόμενη κίνηση ήταν να δώσουν στη «μασκότ» τους θέση… υπαλλήλου στην αντιπροσωπεία και να τους βοηθά, πια, τιμητικά, ως «ειδικός σύμβουλος»!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Tucson ανέβασε τις πωλήσεις της αντιπροσωπείας και σίγουρα τις επισκέψεις από πολίτες εκεί, αφού πολλοί πηγαίνουν για να δουν το σκυλάκι που έχει ειδικό καρτελάκι, αλλά και τη σωστή αμφίεση για να υποδέχεται τους υποψήφιους πελάτες. Η φήμη του έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Βραζιλίας αφού έχει και δικό του προφίλ στο Instagram με 145.000 followers, ενώ υπάρχει η σκέψη να τον βάλουν να πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικά σποτ της μπράντας! Σε κάθε περίπτωση, θα παραμείνει ο καλύτερος φίλος των υπαλλήλων της αντιπροσωπείας, αλλά και όσων βρεθούν εκεί.

T
T
 
T
T

Πηγή: agazeta

HyundaiσκύλοςΒραζιλία