Viral|25.08.2020 11:51
Θεσσαλονίκη: Ξεμάτιασαν τον αντιδήμαρχο σε τηλεδιάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου
NewsroomΚάποια αδιαθεσία, πιθανώς, ένιωσε κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης, ο αντιδήμαρχος, Χάρης Αηδονόπουλος, και ζήτησε από τη γραμματέα του να τον... ξεματιάσει.
Το live ξεμάτιασμα που του έγινε σχολίασε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του ANT1. Μάλιστα ο κ. Αηδονόπουλος, γιατρός στο επάγγελμα, ανέφερε ότι δεν ξέχασε να κλείσει την κάμερα, αλλά ότι δεν κρύβεται για κάτι από κανέναν.
Μάλιστα, η απάντησή του στο ερώτημα εάν «έπιασε το ξεμάτιασμα», ήταν αφοπλιστική: «Έπιασε για». Επιπλέον, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης έδειξε ιδιαίτερα ακομπλεξάριστος, καθώς χαρακτήρισε τον εαυτό του όχι «ομορφόπαιδο» αλλά «γλυκούλη».
Διαβάστε ακόμη
- Νέο έκτακτο από ΕΜΥ: Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Οι «κόκκινες» περιοχές
- Τουλάχιστον 9 νεκροί και 26 τραυματίες σε τροχαίο με λεωφορείο στην Αττάλεια της Τουρκίας
- Σταμάτησαν οι έρευνες στο εργοστάσιο «Βιολάντα» υπό το φόβο νέας έκρηξης εξαιτίας της μεγάλης διαρροής προπανίου
- Vegans μετά το hype - Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;