Viral|28.08.2020 13:31
TikTok: Οργή για τους χρήστες που παριστάνουν θύματα του Ολοκαυτώματος
NewsroomΠού σταματά το χιούμορ και πού αρχίζει ο κανιβαλισμός; Τα όρια ανάμεσα σε αυτά τα δύο γίνονται όλο και πιο συχνά δυσδιάκριτα στον κόσμο των social media και ο σάλος που έχει ξεσπάσει με χρήστες του TikTok τις τελευταίες ημέρες είναι ένα πολύ ενδεικτικό παράδειγμα αυτού.
Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, κάποιοι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας βρήκαν ενδιαφέρον «παιχνίδι» το να παριστάνουν θύματα του Ολοκαυτώματος. Η είδηση προκάλεσε, μάλιστα, την παρέμβαση του μουσείου του Άουσβιτς, το οποίο και ζήτησε να κατέβουν τα εν λόγω βίντεο, ενώ ο CEO του προγράμματος στην Αμερική παραιτήθηκε, μην μπορώντας να αντέξει τις πολιτικές πιέσεις.
Περισσότερα, στο βίντεο που ακολουθεί:
Διαβάστε ακόμη
- Μπορεί να επιτευχθεί νέα συνθήκη για τον έλεγχο των πυρηνικών; Τα δεδομένα μετά τη λήξη της New Start
- Η δέσμευση των λογαριασμών του Παναγόπουλου, ο μονόδρομος της «διαγραφής» του από το ΠΑΣΟΚ και οι σοκαριστικές μαρτυρίες των επιζώντων της Χίου
- Τρία χρόνια μετά τα Τέμπη ο ΟΣΕ ξεκινά έλεγχο στα καθίσματα των τρένων - Στο μικροσκόπιο η πυραντοχή
- Η διπλή στρατηγική της κυβέρνησης απέναντι στο ΠΑΣΟΚ - Σε ποια «δεξαμενή» στοχεύουν οι γαλάζιοι