Viral|08.10.2020 11:36

Αγριες Μέλισσες: Η Θεοδοσία πεθαίνει στη θέση της Ελένης - «Αποθεώθηκε» η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Newsroom

Πυροβολισμοί, θάνατοι, βασανιστήρια και νέα πρόσωπα δημιουργούν ένα πλέγμα καταιγιστικών εξελίξεων στη σειρά του ΑΝΤ1,«Άγριες Μέλισσες». Η δίκη της Ελένης για τη δολοφονία του Σέργιου επεφύλασσε τρομερά γεγονότα για τους κατοίκους του Διαφανίου, αλλά και αξιομνημόνευτες ερμηνείας για τους ηθοποιούς στις «Άγριες Μέλισσες». Η κατάθεση της Ελένης με την Μαρία Κίτσου σε μια απο τις καλύτερες στιγμές της, έδωσε το έναυσμα για τις εξελίξεις...

Διαβάστε ακόμα: Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο βιασμός της Ελένης - Θα ερωτευτεί τον βασανιστή της

Ακολούθησε η εκτέλεση του Κλεομένη, με την τελευταία σκηνή του Θανάση Κουρλαμπά, κατόπιν ο τραυματισμός του Μελέτη - που όλοι πιστεύουν ότι πέθανε αλλά ζει - και τώρα ο θάνατος της Θεοδοσίας, με μια ανατριχιαστική ερμηνεία από την ηθοποιό Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έπαιξε και στην εξαιρετική ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης» το 2015 σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη. Το σενάριο ήταν βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Γιώργου Σκαμπαρδώνη και στο καστ της ταινίας έπαιζε και ο ηθοποιός Ανδρέας Κωνσταντίνου, που συμμετείχε στον ρόλο του Σέργιου στα πρώτα επεισόδια των Μελισσών.

Το Twitter αποθέωσε την ερμηνεία της ηθοποιού που φεύγει από τις «Άγριες Μέλισσες» κατα κάποιον τρόπο πανηγυρικά.

T
T
T
T

Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη βρέθηκε στο Πρωινό και μίλησε για τη ζωή της και την σειρά «Άγριες Μέλισσες» στην Φαίη Σκορδά!

Τι δήλωσε για την σκηνή του θανάτου της, αλλά και τη σχέση της με τη Μαρία Κίτσου, τη «Λενιώ» στις «Άγριες Μέλισσες».

Χριστίνα Χειλά ΦαμέληΜαρία ΚίτσουΆγριες μέλισσεςΑΝΤ1