Viral|27.10.2020 14:36

Εκλογές ΗΠΑ: Ο Τζο Μπάιντεν ξέχασε το όνομα του Τραμπ - Τον αποκάλεσε Τζορτζ

Newsroom

Το όνομα του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ξέχασε για μια στιγμή ο έτερος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου Τζο Μπάιντεν. Ο Δημοκρατικός υποψήφιος σε συνέντευξή του δεν μπορούσε με τίποτα να θυμηθεί το όνομα του Τραμπ και στο τέλος τον αποκάλεσε...Τζορτζ, μία μόλις εβδομάδα πριν τις αμερικανικές εκλογές.

«Τέσσερα χρόνια ακόμα με τον... Τζορτζ... τον Τζορτζ θα βρεθούμε σε μια θέση...» ανέφερε αρχικά ο Τζο Μπάιντεν για να αλλάξει στη συνέχεια τη φράση του ξεκινώντας με τη φράση: «Εάν ο Τραμπ επανεκλεγεί...». Μάλιστα δίπλα στον Τζο Μπάιντεν καθόταν η σύζυγός του Τζιλ, που φαίνεται να ψιθυρίζει το επίθετο του Αμερικανού προέδρου.

Φυσικά, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν μπορούσε να αφήσει το περιστατικό να περάσει ασχολίαστο. «Ο Τζο Μπάιντεν με αποκάλεσε Τζορτζ χθες. Δεν μπορούσε να θυμηθεί το όνομά μου. Πήρε λίγη βοήθεια από τον παρουσιαστή για να συνεχίσει τη συνέντευξη. Το καρτέλ των fake news δουλεύει υπερωρίες για να τον καλύψει» έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter κάνοντας εκ νέου επίθεση όχι μόνο στον Μπάιντεν αλλά και στα αμερικανικά media.    

εκλογές ΗΠΑΝτόναλντ ΤραμπΗΠΑΤζο Μπάιντεν