Viral|06.11.2020 23:45

Από μία selfie ανακάλυψε ότι την απατάει ο σύντροφός της

Newsroom

Σε βίντεο που ανέβηκε στο TikTok μια κοπέλα, αποκάλυψε πως ο σύντροφός της την απατά και το κατάλαβε βλέποντας μια selfie που της έστειλε. «Εκείνη την μία φορά, ο σύντροφός μου εδώ και 4 χρόνια μου έστειλε μία φωτογραφία όπου τον δείχνει να με απατά» αναφέρει στην περιγραφή του σύντομου βίντεο που ανάρτησε στο TikTok την Κυριακή, η Σίδνεϊ Κιντς.

Στην αρχή του βίντεο η κοπέλα στέκεται μπροστά από μια selfie του φίλου της. Όμως όταν γυρίζει από την άλλη πλευρά και δείχνει την υπόλοιπη φωτογραφία, φαίνεται στα γυαλιά του συντρόφου της η αντανάκλαση γυναικείων ποδιών που ακουμπούν έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου. «Κοιτάξτε την αντανάκλαση στα γυαλιά των φίλων σας, κυρίες μου», γράφει στο τέλος της λεζάντας η κοπέλα.

«Του τηλεφώνησα και τον ρώτησα εάν κατάλαβε ότι μου έστειλε μια ‘σκ@@@’ στο Snapchat και δεν είχε ιδέα», τόνισε στη συνέχεια. «Τότε του έστειλα την φωτογραφία και με αποκάλεσε τρελή και πως ήταν η σύντροφος του φίλου μας και πως επιτρέπεται να έχει φίλους», συνέχισε. Σημειώνεται πως το βίντεο της κοπέλας ξεπέρασε τα 175.000 likes 

ζευγάριTik Tok