Viral|06.11.2020 23:52

Συγκέντρωσε 100.000 δολάρια περπατώντας 885 χιλιόμετρα

Newsroom

Ο Γκόρντον Γουέιν περπάτησε 885 χιλιόμετρα για να συγκεντρώσει χρήματα για τον «Εθνικό Οργανισμό κατά της Έλλειψης Στέγης» και τους άστεγους στη Βοστόνη. Σε μια προσπάθεια να κάνει ευρήτερα γνωστό ότι περίπου 500.000 Αμερικάνοι είναι άστεγοι, ο Γουέιν αποφάσισε να περπατήσει από τη γενέτειρά του στην Βιρτζίνια, μέχρι το κολέγιό του στη Μασαχουσέτη.

Τον προηγούμενο χρόνο είχε μόλις έξι δολάρια στο λογαριασμό του και ζούμε μέσα στο αμάξι του. Όταν δέχτηκαν την αίτησή του στο Boston College αποφάσισε να ξεκινήσει από την πατρίδα του τη Βιρτζίνια και να πάει στο πανεπιστήμιο με τα πόδια. 

Μαζί με το ταξίδι του, ο Γουέιν ξεκίνησε μια σελίδα GoFundMe που έκτοτε έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 100.000 δολάρια για τους άστεγους.

Τον Αύγουστο, ο Γουέιν ξεκίνησε το ταξίδι του και περπατούσε 50 έως 60 χιλιόμετρα την ημέρα. Αλλά παρά την σκληρή εξάντληση, δεν παραιτήθηκε και βρήκε υποστήριξη. «Ελπίζω να μπορώ να εμπνεύσω τους ανθρώπους να συνεχίσουν να προχωρούν. Συνεχίστε να κάνετε αυτό το επιπλέον βήμα» είπε και πρόσθεσε: «Ακόμα και όταν πονάει. Ακόμα και όταν είναι δύσκολο και δεν θέλετε. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Πρέπει να συνεχίσετε εάν θέλετε να επιτύχετε στη ζωή», είπε ο ίδιος.

άστεγοιΒοστόνη