Viral|01.01.2021 11:02
Πρωτοχρονιά 2021: Αγιοβασίληδες για όλα τα γούστα - Κρεμασμένοι με σκοινιά και μηχανόβιοι
NewsroomΠυροσβέστες σε ρόλο Άγιου Βασίλη μοίρασαν χαμόγελα και αγάπη στους νοσηλευόμενους στο Κρατικό νοσοκομείο Πατρών «Αγιος Ανδρέας». Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό, με τους κρεμασμένους πυροσβέστες να μοιράζουν χαμόγελα σε νοσηλευτές και νοσηλευόμενους.
Δείτε το ρεπορτάζ του Open TV.
Eνυτπωσιακοί ήταν όμως και οι... μηχανόβιοοι Αγιοβασίληδες. Συγκεκριμένα στην Πάτρα η ομάδα της Καραντίνα Helpers, που έχει δημιουργηθεί για να βοηθάει όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να βγούν από το σπίτι, ντύθηκε με στολές Αγιου Βασίλη και συνέχισε το εξαιρετικό έργο της.
Διαβάστε ακόμη
- Ακριβή μου σανίδα: Βγήκε για SUP στη Λήμνο και γύρισε με «καμπάνα» 250 ευρώ!
- Νεκρό ζευγάρι σε γκαράζ στον Πειραιά: Ασφυξία από μονοξείδιο του άνθρακα η πιθανότερη αιτία θανάτου - Το αυτοκίνητο ήταν σε λειτουργία
- Ιστορικές στιγμές στο Παρίσι: Το ελληνικό άγημα παρέλασε ξανά στην Αψίδα του Θριάμβου, όπως το 1919
- Παραλίγο τραγωδία σε πτήση Λονδίνο-Αθήνα: Πώς ένα λάθος των πιλότων οδήγησε σε απογείωση της τελευταίας στιγμής