Viral|16.02.2021 16:13
Καιρός: Σκι στη χιονισμένη Αττική κάνει ο Νορβηγός πρέσβης
NewsroomΜπορεί τα χιόνια στην Αθήνα να είναι σπάνιο φαινόμενο, όμως οι Νορβηγοί είναι συνηθισμένοι στο κρύο και στις χαμηλές θερμοκρασίες. Η κακοκαιρία Μήδεια δημιούργησε προβλήματα στις μετακινήσεις πολλών κατοίκων της Αττικής. Οι Νορβηγοί, ωστόσο, που εργάζονται στην πρεσβεία της Νορβηγίας στην Ελλάδα είναι συνηθισμένοι στο χιόνι. Κάτι που επεσήμανε μέσω Twitter και ο Νορβηγός πρέσβης στη χώρα μας, Frode Overland Andersen.
«Το χιόνι στην Αθήνα δεν είναι πρόβλημα. Η συνάδελφός μου Μαρίτ καθώς φτάνει στη νορβηγική πρεσβεία σήμερα το πρωί!», γράφει σε tweet του, δείχνοντας μια γυναίκα να κάνει σκι.
Αργότερα και ο ίδιος ο Νορβηγός πρέσβης έκανε σκι στον λόφο της Φιλοθέης.
Διαβάστε ακόμη
- Αποκάλυψη Wall Street Journal: Ο Τραμπ θέλει τη δολοφονία και του γιου Χαμενεΐ αν δεν δεχτεί τις αμερικανικές απαιτήσεις
- Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 32,7% ανέβηκε η ΝΔ - 7 στους 10 συμφωνούν με την αποστολή ελληνικών φρεγατών στην Κύπρο
- Δίκη για βίντεο στα Τέμπη: Νέα τροπή - Κατάσχονται και οι υπολογιστές της Περιφέρειας Θεσσαλίας
- Γιατί καθυστερεί το ChatGPT μόνο για ενήλικες - «Έχουμε υψηλότερες προτεραιότητες» λέει η OpenAI