Ισλανδία: Εθελοντές έψησαν χοτ ντογκ πάνω σε ηφαίστειο
NewsroomΜοιάζει απίστευτο κι όμως είναι αληθινό. Εθελοντές βρέθηκαν κοντά σε ηφαίστειο που εξερράγη στην Ισλανδία, έψησαν λουκάνικα για χοτ ντογκ πάνω στις πέτρες από τις οποίες πέρασε η καυτή λάβα!
Το εν λόγω ηφαίστειο απέχει περίπου σαράντα χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Ισλανδίας και μπήκε σε φάση εκρηκτικής δραστηριότητας την προηγούμενη Παρασκευή, όπως ανακοίνωσε η ισλανδική μετεωρολογική υπηρεσία. Μετά από 40.000 σεισμικές δονήσεις και μια ευτυχώς ελεγχόμενη έκρηξη η καυτή λάβα που βγήκε από το ηφαίστειο δημιούργησε ένα μοναδικό τοπίο.
Διαβάστε επίσης: Κορονοϊός: Το success story της Ισλανδίας – Πώς έθεσε υπό έλεγχο την πανδημία
Στο σημείο βρέθηκαν τόσο εθελοντές όσο και επιστήμονες για να μελετήσουν την ηφαιστειακή δραστηριότητα, αλλά όπως φαίνεται... πείνασαν και άρχισαν να ψήνουν λουκάνικα για χοτ ντογκ πάνω στις πέτρες που πέρασε η λάβα.
Διαβάστε επίσης: Δεν είναι μόνο η Αίτνα: Μεγάλη ανησυχία για τα ηφαίστεια στην Ισλανδία και παγκοσμίως
- Συνταγματική Αναθεώρηση: Για ποιο λόγο η κυβέρνηση θέλει να καταργήσει τη μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων
- Η σχέση του «Daniel» με τη φονική έκρηξη και οι ελλείψεις στη «Βιολάντα»: Πραγματογνώμονας εξηγεί
- «Χορός» Ρίχτερ με 22 δονήσεις σε δύο ώρες στα Καλάβρυτα - Στα 3,6 ο μεγαλύτερος σεισμός
- Πάνω από 3.500 άνθρωποι ζουν καθηλωμένοι στο κρεβάτι λόγω κλινικής παχυσαρκίας