Viral|06.05.2021 23:37

Χόλιγουντ: 5 διάσημοι ηθοποιοί που ανακάλυψαν τυχαία

Newsroom

Το να γίνει κανείς διάσημος είναι μια ιστορία πολλών παραγόντων. Χρειάζεται σίγουρα ταλέντο και αποφασιστικότητα αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και ένα άλλο βασικό συστατικό: την τύχη. Για παράδειγμα, οι 5 παρακάτω σούπερ σταρ του Χόλιγουντ «ανακαλύφθηκαν» τυχαία, χωρίς καν να το επιδιώκουν, προτού εν τέλει μετουσιωθούν σε σούπερ επιτυχημένους ηθοποιούς:

  • Πάμελα Άντερσον: «Ανακαλύφθηκε» το 1989 όταν στα 22 της είχε πάει σε έναν αγώνα αμερικάνικου ποδοσφαίρου με τους φίλους της επειδή... βαριόταν. Οι γιγαντοοθόνες του γηπέδου την «έπιασαν» τυχαία, το κοινό την αποθέωσε και ο δρόμος για μια μεγάλη καριέρα ξεκίνησε.
  • Σαρλίζ Θερόν: Μόλις στα 18 της, ένας μάνατζερ την είδε μέσα σε μια τράπεζα ενώ φώναζε στον ταμεία, επειδή δεν μπορούσε να εξαργυρώσει την επιταγή της και ανέλαβε την εκπροσώπησή της.
  • Τζένιφερ Λόρενς: Ήταν μόλις 14 όταν περπατούσε στον δρόμο με την οικογένειά της και ένας ατζέντης την πρόσεξε κάνοντας αυτόματα πρόταση στους γονείς να περάσει από ένα δοκιμαστικό ταινίας.
  • Τζόνι Ντεπ: Στα μέσα της δεκαετίας του '80 συνόδευσε έναν φίλο του στο κάστινγκ της ταινίας, «Ο Εφιάλτης στον Δρόμο με τις Λεύκες». Αν και δεν προοριζόταν για υποψήφιος πρωταγωνιστής της ταινίας, ο σκηνοθέτης Γουέστ Κρέιβεν τον πρόσεξε μέσα στο πλήθος και του έδωσε τον ρόλο.
  • Χάρισον Φορντ: Στα 70s είχε αποφασίσει να σταματήσει την υποκριτική και να ασχοληθεί με την ξυλουργία. Δούλευε ως επισκευαστής σκηνικών σε πλατό αμερικάνικων ταινιών και σε ένα από αυτά γνώρισε τον θρυλικό Τζορτζ Λούκας, που πρότεινε να φτιάξει τα σκηνικά μιας ταινίας με αντάλλαγμα έναν μικρό ρόλο. Εν τέλει, ο ένας ρόλος άρχισε να έρχεται μετά τον άλλο.

Διαβάστε επίσης: Λος Άντζελες: Μια χορεύτρια μόλις... 95 χρονών

ηθοποιοίΧόλιγουντ