Viral|21.06.2021 11:45

Πακιστάν: Αστυνομικοί συνέλαβαν όλο το προσωπικό fast food επειδή δεν τους έδωσε δωρεάν μπέργκερ

Newsroom

Συνελήφθη όλο το προσωπικό - δηλαδή και οι 19 εργαζόμενοι - σε ένα εστιατόριο fast food στο Πακιστάν επειδή αρνήθηκαν να παραχωρήσουν δωρεάν μπέργκερ σε αστυνομικούς. 

Το προσωπικό της αλυσίδας Johnny & Jugnu στη Λαχόρη συνελήφθη στη μία τα ξημερώματα του Σαββάτου και κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για επτά ολόκληρες ώρες.

Δεν είναι η πρώτη φορά

Όμως σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο στο συγκεκριμένο εστιατόριο, όπως διευκρίνισαν οι υπεύθυνοι της αλυσίδας. Σε αναστολή έχουν τεθεί εννέα αστυνομικοί που φέρεται να εμπλέκονται στο συμβάν.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Η αλυσίδα Johnny & Jugnu σε ανάρτηση που έκανε στο facebook ανέφερε πως μια ομάδα αστυνομικών είχε πάει στο εστιατόριο δύο ημέρες πριν από το περιστατικό και ζήτησε δωρεάν μπέργκερ.

«Αφού οι υπεύθυνοι αρνήθηκαν να τα δώσουν δωρεάν, κάτι που έχει γίνει κοινή πρακτική για αυτούς, οι αστυνομικοί απείλησαν τους διευθυντές μας και έφυγαν. Στη συνέχεια επέστρεψαν την επόμενη μέρα και άσκησαν πίεση στην ομάδα μας με αβάσιμα επιχειρήματα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το εστιατόριο είπε επίσης ότι οι αστυνομικοί δεν επέτρεψαν στο προσωπικό να κλείσει την κουζίνα, αφήνοντας «φριτέζες ανοιχτές και πελάτες να περιμένουν τις παραγγελίες τους».

Συνέχισε μάλιστα, επισημαίνοντας πως στις 11 Ιουνίου «κάποιοι αστυνομικοί ήρθαν στο κατάστημά μας και πήραν τον διευθυντή μας υπό κράτηση, χωρίς να δώσουν καμία απολύτως εξήγηση. Στη συνέχεια, άδειασαν το κατάστημα και συνέλαβαν όλο το προσωπικό της κουζίνας μας, συμπεριλαμβανομένων των υπολοίπων μάνατζερ του καταστήματος».

Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν, Imran Khan, έχει ζητήσει μεταρρυθμίσεις στις αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής του Πουντζάμπ, καθώς έχουν παρατηρηθεί αυθαιρεσίες.

Όλες οι ειδήσεις

Πετράλωνα – Νέα μαρτυρία: «Επτά φορές βιάστηκε η 50χρονη καθαρίστρια»

Καιρός: Ερχεται ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού με ρεκόρ θερμοκρασιών – Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Κορονοϊός: Πότε θα βγάλουμε τις μάσκες, ποιοι θα χρειαστούν τρίτη δόση εμβολίου – Τι είπε η Παγώνη

Θεσσαλονίκη – Ιερέας: «Η κόρη μου έκανε χειρουργείο για να γλιτώσει το bullying και πέθανε»

fast foodμπέργκερσύλληψηΠακιστάν