Viral|17.06.2021 21:01

Ανοίγει ξανά η Disneyland στο Παρίσι

Newsroom

Το θεματικό πάρκο του Παρισιού, που παρέμεινε κλειστό για σχεδόν 8 μήνες λόγω COVID - 19 υποδέχτηκε εκατοντάδες παιδιά, συνοδευόμενα από τους γονείς τους. Οι επισκέπτες έσπευσαν να χαιρετίσουν και να βγάλουν selfies με τους εργαζόμενους στο πάρκο, που ήταν ντυμένοι ως οι αγαπημένοι, εμβληματικοί χαρακτήρες του Disney

Και αν η Disneyland υποδέχεται ξανά το φανατικό κοινό της, οι νέοι, αναθεωρημένοι κανόνες απαγορεύουν τις στενές διαδράσεις, όπως οι αγκαλιές, ενώ επιβάλλουν την χρήση μάσκας σε όλους τους επισκέπτες άνω των 6 ετών, παρότι στη χώρα, πλέον, δεν είναι υποχρεωτική η χρήση της. 


Η διευθύνουσα σύμβουλος της Disneyland Paris, Νατάσα Ραφάλσκι, δήλωσε πως η επαναλειτουργία του πάρκου αποτελεί μια στιγμή ορόσημο για τον τουριστικό κλάδο και τον τομέα της φιλοξενίας στη Γαλλία, που αναδύεται από την πανδημία. «Όλοι μας περιμέναμε με ανυπομονησία αυτή τη στιγμή», δήλωσε. «Εστιατόρια, ξενοδοχεία, θεματικά πάρκα, οι άλλοι χώροι του κλάδου φιλοξενίας, είναι απαραίτητοι στη ζωή του γαλλικού λαού».

Όλες οι ειδήσεις

Αστυνομικός στο Open για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Για εμάς δεν είναι πια μάρτυρας ο πιλότος» 

Αρση μέτρων: Ανοίγουν κλειστοί κινηματογράφοι, παιδότοποι, λούνα παρκ

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη του Open για την εφαρμογή στο κινητό του πιλότου

Ερευνα για τα 3 χρόνια Συμφωνίας των Πρεσπών: Το 52% συμφωνεί ότι ενίσχυσε την ειρήνη στα Βαλκάνια

μάσκεςΠαρίσιDisneylandμέτραθεματικό πάρκοΚορονοϊός