Viral|29.06.2021 12:54

Μάθημα ζωής από 81χρονη: Άντεξε την κούραση και τερμάτισε τον δεύτερο αγώνα Tough Mudder

Newsroom

Mάθημα ζωής και επιμονής δίνει μια 81χρονη γυναίκα από τις ΗΠΑ που ξεπερνώντας τις κακουχίες και την σωματική καταπόνηση, ολοκλήρωσε με επιτυχία τον δεύτερο αγώνα Tough Mudder στον οποίο συμμετείχε.

Παράδειγμα προς όλους

Η Mildred Wilson από το Sikeston πέρασε την γραμμή τερματισμού αφού διένυσε 5 ολόκληρα χιλιόμετρα, μες στις λάσπες αλλά απόλυτα χαρούμενη τον περασμένο Μάρτιο. Μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά που η Wilson φέρνει εις πέρας το στόχο της, παρά την ηλικία της.

Το 2019, η γυναίκα - λίγο μετά τα 80α της γενέθλια - ρωτήθηκε από τον γιο της αν ήθελε να συμμετάσχει σε έναν αγώνα, αφού ο ίδιος δεν θα μπορούσε πια να το πράξει. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα είναι υποχρεωμένοι να διανύσουν μια μεγάλη διαδρομή περνώντας από χιλιόμετρα λάσπης και εμποδίων που κάνουν την πρόκληση ακόμα πιο δύσκολη.

T

Τι λέει η ίδια

«Τον παρακολουθούσα να δίνει τις πιο σκληρές μάχες στο έδαφος στο Λας Βέγκας. Κάποτε με ρώτησε αν θα ήθελα να κάνω το ίδιο κι εγώ του απάντησα πως αν δεχόμουν, θα ήθελα να το κάνω ολοκληρωτικά, να δοθώ με πάθος σε αυτό», σημειώνει η 81 ετών γυναίκα.

Η Wilson, σύμφωνα με το goodnewsnetwork, όμως για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του αθλήματος έπρεπε πρώτα να διευθετήσει με τον γιατρό της ένα πρόβλημα που είχε με τα δάχτυλα των χεριών της και μετά να κάνει ειδικές και κουραστικές προπονήσεις.

Δαπάνησε πολύ χρόνο, ωστόσο η ίδια επισημαίνει πως τελικά ο αγώνας ήταν πολύ πιο εύκολος απ' όσο νόμιζε. 

Ο σύζυγος της Wilson, Farrell, στον πρώτο της αγώνα το 2019, την υποστήριζε πιο θερμά απ' όλους κατά τον τερματισμό της. Έναν χρόνο μετά ο άνδρας πέθανε, εκείνη όμως συνέχισε να προσπαθεί. 

Η επίσημη εορταστική ανάρτηση του Tough Mudder περιελάμβανε μια ανοιχτή ερώτηση προς όλο τον κόσμο: Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι για πρώτη φορά; Υπό το πρίσμα του επιτεύγματος του Mildred Wilson, όλοι σκέφτονται το ίδιο πράγμα ως προς την απάντηση.

Όλες οι ειδήσεις

Eμβόλιο: Ολοταχώς για τρίτη δόση από Σεπτέμβριο λόγω της μετάλλαξης Δέλτα – Τι μελετούν οι ειδικοί

Προνόμια εμβολιασμένων: Στο γήπεδο και με διαρκείας μόνο οι εμβολιασμένοι οπαδοί

Αλλαγές στα σχολεία: Οι 4 άξονες του «Νέου Αναβαθμισμένου Σχολείου»

Γλυκά Νερά: Όλο το σκεπτικό της εισαγγελέως για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Εθνική Πινακοθήκη: Βρέθηκε πίνακας του Πικάσο που είχε κλαπεί το 2012

ηλικιωμένηαθλήματαΗΠΑαγώνας