Δράμα: Συγκλονίζει το σποτ για τον εμβολιασμό που έφτιαξε μητέρα παιδιού με υποκείμενο νόσημα
NewsroomΜια μητέρα στη Δράμα έβαλε το δικό της λιθαράκι προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Η ίδια είναι μητέρα μιας 7χρονης που πάσχει ήδη από υποκείμενο νόσημα και διατρέχει έτσι αυξημένο κίνδυνο σε περίπτωση που μολυνθεί από τον κορονοϊό.
Στο βίντεο που έφτιαξε τονίζει την ευθύνη που έχει ο κόσμος σε ό,τι αφορά την υγεία των άλλων και ιδιαίτερα των παιδιών με νοσήματα και προτρέπει το κοινό να εμβολιαστεί προκειμένου να σωθούν ζωές.
Πολύ χαμηλά στους εμβολιασμούς η Δράμα
Όπως εξιστορεί η ίδια, ένα βράδυ σκεφτόταν τι μπορεί να κάνει και έφτιαξε έτσι ένα άβαταρ, παρουσιάζοντας τη μικρή της κόρη. Υπενθυμίζεται ότι στη Δράμα η εμβολιαστική κάλυψη είναι πολύ μικρή και η πόλη αποτελεί μια από τις λιγότερο εμβολιασμένες περιοχές στη χώρα. Σήμερα μάλιστα, επισκέφτηκε την πόλη ο πρωθυπουργός με την ευκαιρία της επετείου της απελευθέρωσης της κατά τον Β' Βαλκανικό πόλεμο. Ο κ. Μητσοτάκης απηύθυνε έκκληση στους πολίτες της Δράμας να εμβολιαστούν όλοι.
Εισήγηση Επιτροπής: Με Green Pass τα ταξίδια με πλοίο, αεροπλάνο και τρένο
Κρήτη: Νεκρή η Γαλλίδα τουρίστρια
Εστίαση – Διασκέδαση: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα νέα μέτρα
Κορονοϊός – Προειδοποίηση ΠΟΥ: Έρχεται νέο κύμα της πανδημίας στην Ευρώπη
Freedom Pass: Πότε και πώς θα πάρουν την «κάρτα ελευθερίας» οι νέοι 18-25
- Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός, Μαριαλένα Κάρμπουρη - Η πορεία της στο θέατρο και τον κινηματογράφο
- Στη Βουλή η αφίσα με τη ναζιστική σημαία στην Ακρόπολη - Η παρέμβαση Μενδώνη και οι ενστάσεις Κωνσταντοπούλου
- Περιστέρι: Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης της 41χρονης που δηλητηρίαζε τον σύζυγό της
- Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο της 20χρονης Χριστίνας - Καταγγελίες για 10 ασθενοφόρα στο πάρτι