Viral|03.07.2021 10:48

Ο Βρετανός μπλόγκερ που έκανε δεκάδες πλαστικές για να μοιάζει με Κορεάτη

Newsroom

Πάνω από 10 πλαστικές επεμβάσεις έκανε ο Βρετανός blogger και influencer, Όλι Λόντον, με σκοπό να μοιάζει με Κορεάτη. Ο Λόντον τη Δευτέρα ανέβασε σειρά βίντεο από νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μετά τις επεμβάσεις, δείχνοντας στους ακολούθους του τις αλλαγές στην εμφάνισή του. «Επιτέλους, έγινα Κορεάτης», λέει ο ίδιος ο οποίος υποστηρίζει ότι ήταν παγιδευμένος σε λάθος σώμα. «Μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και είμαι τόσο χαρούμενος», φαίνεται να λέει στα βίντεο. Ο γνωστός blogger, αυτοπροσδιορίζεται ως non binary και «διαφυλετικός», και ζήτησε να σταματήσει η φοβία απέναντι στα διαφυλετικά άτομα. Ο ίδιος, αναφέρεται στον εαυτό του με την προσωπική αντωνυμία «αυτοί».  

T

Ο νέος εαυτός του Λόντον, πάντως, δεν φαίνεται να ενθουσίασε τους followers του, αφού έγινε στόχος κριτικής για το γεγονός ότι αντιλαμβάνεται μία εθνικότητα -την Κορεατική- ως περσόνα. Κάποιοι κάλεσαν τον blogger να αναζητήσει βοήθεια, επισημαίνοντας ότι η ανάγκη για αλλαγή εθνικότητας ενδεχομένως να οφείλεται σε ψυχική νόσο ενώ πολλοί επισήμαναν ότι οι πλαστικές επεμβάσεις δεν είναι ικανές για να τον κάνουν Κορεάτη. 

T

Άλλοι, πάλι, υποστήριξαν ότι, εφόσον μπορεί κανείς να αυτοπροσδιορίζεται όσον αφορά το φύλο του και να προχωράει σε χειρουργική διόρθωση αυτού, θα πρέπει να μπορεί να κάνει και άλλου είδους διορθώσεις στο σώμα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λόντον πήρε την απόφαση μετά την εμμονή του με τον σταρ της K – Pop, Παρκ Τζιμίν, στο πλαίσιο της οποίας και ανέπτυξε πάθος για την κορεάτικη κουλτούρα.

Όλες οι ειδήσεις

Όλες οι αλλαγές στις μετακινήσεις προς τα νησιά: Πώς θα ταξιδεύουμε με πλοίο και με αεροπλάνο

Ο «πάγος» στον ανασχηματισμό και τα …κουστούμια που δεν ράφτηκαν

Χωρίς απαγόρευση κυκλοφορίας από αυτό το Σαββατοκύριακο: Τι ώρα κλείνουν τα μπαρ

Τουρισμός για Όλους: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα – Πώς εξαργυρώνεται το voucher

influencerπλαστικές επεμβάσειςbloggerΝοτιοκορεάτηςεπέμβαση