Viral|01.08.2021 12:25

Κορονοϊός: Η Αθηνά Ανδρεάδη έμεινε δύο μήνες στην απομόνωση – Έκανε την εμπειρία της τραγούδι

Newsroom

Με ένα τραγούδι θέλησε να περιγράψει την προσωπική της εμπειρία με τον κορονοίό η γνωστή τραγουδίστρια Αθηνά Ανδρεάδη (Athena Andreadis). Η Ελληνίδα τραγουδοποιός με διεθνή καριέρα μεταφέρει τα όσα έζησε στο νοσοκομείο μέσα από το τραγούδι «Hands on glass»

Τον Νοέμβριο του 2020, εν μέσω της πανδημίας, η Αθηνά Ανδρεάδη ήρθε με τον σύζυγο και το μωρό τους από την Αμερική όπου ζουν μόνιμα, στην Ελλάδα σε μια προσπάθεια να προστατευτούν από τον ιό. Επέλεξαν ένα σπίτι στο δάσος στην Βόρεια Ελλάδα όπου μεγάλωσε. Παρ’ όλα αυτά μια άτυχη συγκυρία την έφερε σε επαφή με κρούσμα και νόσησε βαριά. Νοσηλεύτηκε για παραπάνω από έναν μήνα, αρχικά στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και μετά σε απομόνωση, χωρίς να μπορεί να δει τον δίχρονο γιο της.

«Έγραψα αυτό το τραγούδι γιατί ένιωθα πως η καρδιά μου πάει να σπάσει»

«Έγραψα αυτό το τραγούδι» δηλώνει «γιατί ένιωθα πως η καρδιά μου πάει να σπάσει. Έβλεπα το μωράκι μου μόνο μέσα από το γυαλί. Φώναζε μαμά και δεν μπορούσε να με αγγίξει. Πώς να εξηγήσεις σε ένα δίχρονο; Ήταν σπαραχτικό. Ένα πρωί μου ήρθε σχεδόν όλη η μελωδία του τραγουδιού ατόφια στον ύπνο μου. Ξύπνησα και συνειδητοποίησα ότι ζούσα ακόμα μέσα στον εφιάλτη της απομόνωσης».

Όλες οι ειδήσεις

Φωτιά στην Αχαΐα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Εκκενώθηκαν 4 χωριά, 16 τραυματίες

Θοδωρής Ιακωβίδης: Αν αλλάξουν οι συνθήκες θα συνεχίσω αλλά υπάρχουν άλλοι τόσοι Θοδωρήδες

Καιρός - Καύσωνας: Καμίνι η χώρα και την Κυριακή - Τους 46 βαθμούς θα αγγίξει ο υδράργυρος

Κορονοϊός: Νέα έξαρση της πανδημίας τον Σεπτέμβριο - Ποιοι θα κάνουν 3η δόση του εμβολίου

τραγούδιΚορονοϊός