Viral|03.08.2021 12:24

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Χρυσός Ολυμπιονίκης πλέκει στις κερκίδες και γίνεται viral

Newsroom

O χρυσός Ολυμπιονίκης της Βρετανίας Τομ Ντάλεϊ (Tom Daley) έχει ένα πολύ ενδιαφέρον χόμπι, το οποίο παίρνει μαζί του στις κερκίδες των σταδίων όπου αγωνίζεται. Ο Βρετανός κολυμβητής, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη συγχρονισμένη κατάδυση από τα δέκα μέτρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο... πλέκει όπου σταθεί και όπου βρεθεί!.

Οι κάμερες των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο απαθανάτισαν τον κορυφαίο αθλητή να παρακολουθεί έναν αγώνα, πλέκοντας. Ο 27χρονος έχει δηλώσει ότι το πλέξιμο είναι «το κρυφό του όπλο». «Το μόνο πράγμα που με κράτησε υγιή πνευματικά μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία είναι η αγάπη μου για το πλέξιμο» είχε γράψει στο Instagram. 

T
T

Λίγο μετά τη διάκρισή του, έστειλε δημόσιο μήνυμά για τη σεξουαλικότητά του, σε μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο. Ο χρυσός Oλυμπιονίκης με δάκρυα στα μάτια, έστειλε το δικό του μήνυμα κατά του συντηρητισμού και υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, κερδίζοντας εύσημα από όλα τα ΜΜΕ παγκοσμίως, αλλά και από τους συναθλητές του.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος και υπερήφανος να πω ότι είμαι γκέι και κάτοχος Ολυμπιακού μεταλλίου. Όταν ήμουν μικρός πίστευα ότι ποτέ δεν θα μπορούσα να πετύχω τίποτα γιατί είμαι αυτός που είμαι. Το να είμαι ένας Ολυμπιονίκης τώρα δείχνει ακριβώς σε όλους ότι όλοι μπορούν να πετύχουν τα πάντα», είπε ο Τομ Ντάλεϊ. 

«Έκανα το come out το 2013. Ξέρετε όταν ήμουν μικρότερος ένιωθα εντελώς μόνος και διαφορετικός. Αισθανόμουν ότι ένα κομμάτι μου δεν ήταν τόσο "σωστό" όσο η κοινωνία θα ήθελε να είναι. Ελπίζω ότι κάθε μέλος της LGBT κοινότητας να δει ότι, όσο μόνο κι αν νιώθει τώρα, δεν είστε μόνοι σας. Μπορείτε να καταφέρετε οτιδήποτε. Υπάρχει μια κοινότητα εκεί έξω για να σας στηρίξει. Είναι ένα από τα πράγματα για τα οποία νιώθω περήφανος. Ότι είμαι ένας γκέι άνδρας και είμαι επίσης χρυσός Ολυμπιονίκης» είπε φανερά συγκινημένος αλλά και ανακουφισμένος ο Τομ Ντάλεϊ.

T

Ο Τομ Ντάλεϊ διατηρεί και ξεχωριστό λογαριασμό στο Instagram για τις ιδιαίτερες δημιουργίες του. O αθλητής στηρίζει φιλανθρωπικές δράσεις που βοηθούν ασθενείς με όγκο στο κεφάλι (The Brain Tumor Charity), πλέκοντας μπλούζες που βγαίνουν σε δημοπρασία.

T
T
T

Όλες οι ειδήσεις

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Χρυσός Ολυμπιονίκης στο μήκος ο «ιπτάμενος» Μίλτος Τεντόγλου

Self test: Πρόστιμα «φωτιά» - Στέρηση μισθού για ανεμβολίαστους εργαζόμενους

Καιρός: Συναγερμός για διακοπές ρεύματος λόγω καύσωνα - Έκτακτη σύσκεψη παρουσία Μητσοτάκη

Άλιμος: Σε άδεια άνευ αποδοχών ανεμβολίαστοι σε παιδικούς σταθμούς

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021Τόκιο 2020Ολυμπιακοί Αγώνες ΤόκιοΟλυμπιακοί Αγώνεςκολύμβηση