Viral|08.09.2021 12:48

Κρήτη: Το ξεκαρδιστικό σποτ για τον ημιμαραθώνιο – «Έπιασε τόπο το Elementary»

Newsroom

Στις 3 Οκτωβρίου 2021 θα λάβει χώρα στην Κρήτη ο ημιμαραθώνιος του νησιού και, ενώ οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει, οι διοργανωτές κυκλοφόρησαν ένα ξεκαρδιστικό σποτ, με πρωταγωνιστές έναν Kρητικό κι έναν Hπειρώτη που προσπαθούν να συνεννοηθούν, ο καθένας στη ντοπιολαλιά του.

Το σποτ του ημιμαραθωνίου του νησιού, όπως και ο ίδιος ο αγώνας είναι θεσμός αφού, κάθε χρόνο, κερδίζει τις εντυπώσεις με τις ατάκες και το προσεγμένο γύρισμά του. Με αγωνία περιμένουν τη διοργάνωση οι άνθρωποι πίσω από αυτήν αλλά και οι κάτοικοι του νησιού.

Έπιασε τόπο το Elementary

Στο βίντεο βλέπουμε έναν Κρητικό ντυμένο με την παραδοσιακή μαύρη φορεσιά και τα στιβάνια, με γενειάδα και ένα σαρίκι κρεμασμένο σαν σεμεδάκι στην οθόνη του υπολογιστή, να απαντά σε ένα τηλεφώνημα που έρχεται από την Ήπειρο, και έναν αγρότη πάνω στο τρακτέρ. Ο Ηπειρώτης αγρότης με την χαρακτηριστική ντοπιολαλιά, ζητά να μάθει πληροφορίες αναφορικά με την διεξαγωγή του αγώνα. Η επικοινωνία ωστόσο δεν φαίνεται να πηγαίνει και πολύ καλά αφού ο Κρητικός, από την άλλη άκρη της γραμμής, με ένα mix ελληνο-αγγλικο-κρητικών, δίνει απαντήσεις που δεν καταλαβαίνει κανείς. Ούτε καν ο Κινέζος που θέλει να τον ενημερώσει για τη νέα μετάλλαξη του ιού.

Δείτε το βίντεο:

 

Όλες οι ειδήσεις

Κεραμέως στο OPEN: Eμβολιαστικό κέντρο σε κάθε πανεπιστήμιο - Το πρωτόκολλο για τα σχολεία

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Aνησυχία για την Εύβοια

Στους ρυθμούς του Ράλι Ακρόπολις η Αθήνα - Απροσπέλαστο το κέντρο την Πέμπτη

Μίκης Θεοδωράκης: Για τρίτη ημέρα σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του - Αύριο η κηδεία 

νέο σποτβίντεοΗμιμαραθώνιος ΚρήτηςΚρήτη