Viral|20.09.2021 13:50

Πύργος του Άιφελ: Ο άνθρωπος που περπάτησε 600 μέτρα πάνω σε τεντωμένο σχοινί

Newsroom

Μια απίστευτη εμπειρία έζησε ο ακροβάτης, Νατάν Πολέον, ο οποίος περπάτησε πάνω σε τεντωμένο σχοινί από τον Πύργο του Άιφελ στην απέναντι όχθη του Σηκουάνα. Όσοι αντίκρισαν το θέαμα έμειναν με το στόμα ανοιχτό και τον θαύμασαν για την τόλμη του.

Απόσταση 600 μέτρων

Η απόσταση που διένυσε ο Πολέν εκτείνεται στα 600 μέτρα. Ο 27χρονος θαρραλέος άνδρας κάθισε και στη συνέχεια ξάπλωσε στον ιμάντα ισορροπίας, προτού να ολοκληρώσει τη μισάωρη παράστασή του, φτάνοντας στο Θέατρο Σαγιό.

Δεν φοβήθηκε το ύψος

Αναφερόμενος στην εμπειρία του, ο Πολέν τόνισε πως ήταν πραγματικά κάτι υπέροχο να ξεκινά από τον Πύργο του Άιφελ. «Κατά τη διάρκεια της παράστασης, δεν το αισθανόμουν, πραγματικά δεν φοβήθηκα το ύψος», σημείωσε.

Ο Πολέν χρειάστηκε να προπονηθεί επί τέσσερα χρόνια αλλά και να ξεπεράσει την υψοφοβία που είχε από παιδί για να πετύχει το κατόρθωμα αυτό.

Το 2019 ο Γάλλος ισορροπιστής περπάτησε, σε ύψος 150 μέτρων, σε ένα σκοινί που συνέδεε δύο ουρανοξύστες, στη συνοικία Λα Ντεφάνς του Παρισιού, καλύπτοντας απόσταση 510 μέτρων.

Η ανάρτηση στο Instagram

O 27χρονος νέος μάλιστα έκανε και μια σχετική ανάρτηση στο instagram για τα όσα έζησε. «Ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο. Σας ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα τον διευθυντή του Θεάτρου για την πρωτοβουλία αυτού του περάσματος με αφορμή τις ημέρες Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς», έγραφε ο ίδιος ο ακροβάτης.

Όλες οι ειδήσεις

Επίθεση σε πανεπιστήμιο στη Ρωσία: Αυτός είναι ο δράστης

Long Covid στα παιδιά: Πόσο διαρκεί το σύνδρομο και ποια είναι τα συμπτώματα

Οικονομική ενίσχυση 900 ευρώ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και πότε θα τα λάβουν

Γιώργος Σεφέρης: 50 χρόνια από τον θάνατο του σπουδαίου ποιητή - Πώς αντέδρασε όταν κέρδισε το Νόμπελ

ΓαλλίαΠαρίσιΠύργος του Άιφελ