Θεαματική έξοδος: Εργαζόμενη στη Walmart παραιτήθηκε από τα μεγάφωνα
NewsroomΜε ένα μάλλον... ασυνήθιστο τρόπο αποφάσισε να ανακοινώσει την παραίτηση της πρώην εργαζόμενη στη Walmart στις ΗΠΑ.
Πιο συγκεκριμένα, νεαρή που εργαζόταν στο τμήμα των ηλεκτρονικών, εμφανίζεται να παίρνει το μικρόφωνο που υπήρχε στο κατάστημα και να ανακοινώνει σε όλους την παραίτησή της, αφήνοντας αιχμές για τις εργασιακές συνθήκες που στο εν λόγω κατάστημα.
Μάλιστα, το επίμαχο βίντεο το ανέβασε η ίδια στο Facebook.
Παραίτηση με... αιχμές
«Την προσοχή σας πελάτες και συνεργάτες του Walmart, το όνομά μου είναι Beth από το τμήμα των ηλεκτρονικών, δουλεύω εδώ σχεδόν 5 χρόνια και μπορώ να πω οτι όλοι δουλεύουν πολύ και είναι χαμηλόμισθοι. Τόσο οι μάνατζερς, όσο και οι πελάτες μας συμπεριφέρονται άσχημα και όταν έχουμε κάποιο πρόβλημα μας λένε οτι είμαστε αναλώσιμοι. Έχω βαρεθεί αυτή την κατάσταση. Η εταιρία μεταχειρίζεται τους μεγαλύτερους σαν σκ@@. Γαμ@@ οι μάνατζερς, γαμ@@ αυτή η δουλειά. Παραιτούμαι», είπε πριν αποχωρήσει.
Η Beth McGrath που δημοσίευσε το βίντεο στο Facebook επανήλθε αργότερα ευχαριστώντας όσους απάντησαν, δηλώνοντας συγκλονισμένη από την υποστήριξη που έλαβε.
ΕΟΠΥΥ: Σαρωτικές αλλαγές σε γιατρούς, κλινικές, διαγνωστικά – Σαφάρι ελέγχων για «μαϊμού» εξετάσεις
Οικονόμου: «Θετικός» ο πρωθυπουργός εάν ζητηθεί συνάντηση από τον Ερντογάν στη Νέα Υόρκη
Επίθεση σε πανεπιστήμιο στη Ρωσία: Ανεβαίνει ο απολογισμός - Οκτώ νεκροί, 28 τραυματίες
Οικονομική ενίσχυση 900 ευρώ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και πότε θα τα λάβουν
Στέφανος Τσιτσιπάς: Μίλησε για toilet breaks, εμβόλιο και Harrods
- Η κίνηση του Μαξίμου που τίναξε την συνάντηση στον αέρα, η εκδήλωση του Τσίπρα με πρώην και νυν στελέχη τεσσάρων κομμάτων και οι βολές δια αντιπροσώπων στον Δένδια
- Σε πύρινο κλοιό το Ιράν: Η σπίθα που «άναψε» το φιτίλι της εξέγερσης - Θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να εμπλακούν;
- Από την εγκατάλειψη στη μεγάλη ανάπλαση: Ξεκινά το σχέδιο για τους σταθμούς Λαρίσης και Πελοποννήσου
- Πώς θα προχωρήσει από εδώ και πέρα η κυβέρνηση στο αγροτικό - Γιατί δε θα γίνει και δεύτερη συνάντηση σήμερα στο Μαξίμου