Viral|21.09.2021 11:18

Ρωσία: Θέλησε να αποκτήσει μπράτσα του… Ποπάι και κινδυνεύει η ζωή του

Newsroom

Η ζωή ενός Ρώσου αθλητή ΜΜΑ, γνωστού με το προσωνύμιο «Ποπάι», κινδυνεύει αν δεν αφαιρεθεί χειρουργικά άμεσα το επικίνδυνο υγρό από τα μπράτσα του.

Σύμφωνα με τη New York Post ο 25χρονος Kirill Tereshin έχει ήδη αφαιρέσει ποσότητα του επικίνδυνου υλικού αλλά θα χρειαστεί και άλλο χειρουργείο, το οποίο έχει καθυστερήσει εξαιτίας του κορονοϊού. «Υπάρχει υψηλό ρίσκο επιπλοκών αλλά πρέπει να μπει στο χειρουργείο άμεσα», είπε ο Δρ. Dmitry Melnikov, σύμφωνα με το East2West News. «Μία τοξική ουσία, όπως το τζελ στα μπράτσα του Tereshin μπορεί να βλάψει τους νεφρούς και να οδηγήσει στο θάνατο», προειδοποιεί.

Ο Kirill Tereshin ανέβασε φωτογραφίες στο λογαριασμό του στο Instagram, στις οποίες υποβάλλεται σε αξονική τομογραφία, προκειμένου να υποβληθεί στο κρίσιμο χειρουργείο.

T

«Ήμουν βλάκας»

«Σύντομα θα κάνω ένα περίπλοκο δύσκολο, τρίτο χειρουργείο και δεν ξέρω πώς θα καταλήξει» λέει ο Kirill Tereshin . «Φούσκωσα τα χέρια μου όταν ήμουν 20 ετών, επειδή ήμουν βλάκας. Δεν σκέφτηκα τις συνέπειες. Είμαι πολύ τυχερός που έχω γιατρούς που με προσέχουν και εύχομαι να μη συμβεί κάτι κακό και δεν μπορώ να κουνήσω το χέρι μου», ανέφερε.

«Πραγματικά ανησυχώ για αυτό. Φοβάμαι πολύ. Θα έπρεπε να το είχα σκεφτεί νωρίτερα, το ξέρω. Κατηγορώ μόνο τον εαυτό μου, ξέρω ότι είμαι ένοχος. Είμαι μόλις 24 ετών και προς το παρόν ο οργανισμός μου ανταποκρίνεται καλά στη μόλυνση. Δεν ξέρω όμως τι θα συμβεί αργότερα και γι’ αυτό ξεκίνησα τα χειρουργεία, ώστε να απαλλαγώ από αυτόν τον εφιάλτη» καταλήγει ο 25χρονος.

T

Όλες οι ειδήσεις

Κλιμακώνει την ένταση η Άγκυρα: Διπλωματική αντεπίθεση της Αθήνας

Φωτιά στη Νέα Μάκρη: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες – Ισχυρές ενδείξεις εμπρησμού

ΣΥΡΙΖΑ: Από το επιτελικό στο αποτελεσματικό δημοκρατικό κράτος

ΗΠΑ: Ο κορονοϊός σκότωσε περισσότερους Αμερικανούς από την ισπανική γρίπη

Ρωσίαχειρουργείο