Viral|11.10.2021 12:12

Άγαλμα Μαρίας Κάλλας - Χαμός στο Twitter: Μοιαζει με τον C3PO και με το βραβείο Οσκαρ

Newsroom

Δεν είδαν με καλό μάτι οι χρήστες του Twitter το ολόσωμο άγαλμα της Μαρίας Κάλλας που προσφάτως τοποθετήθηκε στην Διονυσίου Αεροπαγίτου και παρουσιάστηκε από τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. Σύμφωνα με τους χρήστες του δημοφιλές μέσου κοινωνικής δικτύωση το άγαλμα «φέρνει» στον κακό της ταινίας Terminator, στο χρυσό αγαλματίδιο των βραβείων Όσκαρ ή στο ρομποτάκι C-3PO των ταινιών Star Wars.

T
T

Οι συγκρίσεις συνεχίστηκαν με ορισμένους να θυμούνται το αποτυχημένο άγαλμα του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και ένα άγαλμα - φάρσα που είχε παρουσιάσει ο Βρετανός παρουσιαστής Τζέιμς Κόρντεν στον Ντέιβιντ Μπέκαμ

T
T

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο άγαλμα φιλοτέχνησε η καθηγήτρια της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Αφροδίτη Λίτη μετά από πρωτοβουλία του Ελληνικού Συλλόγου «Μαρία Κάλλας», προκειμένου να τιμηθεί η σπουδαία ελληνίδα υψίφωνος, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννησή της.

Το άγαλμα αποκαλύφθηκε την περασμένη Παρασκευή και πρόκειται για ανδριάντα από γυαλιστερό μπρούντζο.  Όπως δείχνουν τα σχόλια στα social media το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα δεν ικανοποίησε τους χρήστες.

T
T

Μαρία ΚάλλαςTwitterάγαλμα