Viral|16.10.2021 12:35

Ιταλίδα καλλιτέχνης μετατρέπει τον χυμένο καφέ σε τέχνη - Εντυπωσιακές εικόνες

Newsroom

Μερικοί άνθρωποι είναι τόσο ταλαντούχοι που μπορούν να εμπνευστούν καλλιτεχνικά από τα πιο απροσδόκητα πράγματα, όπως ροφήματα που απλά έχουν χυθεί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ιταλίδα καλλιτέχνης Giulia Bernardelli, της οποίας η εκπληκτική τέχνη του καφέ ξεκίνησε από ένα ατύχημα.

T

Μια μέρα, η Giulia ζωγράφιζε και έπινε ταυτόχρονα τον καφέ της. Κάποια στιγμή, μετακίνησε το χέρι της πολύ γρήγορα και έχυσε τον καφέ της σε όλο τον καμβά, αλλά ο τρόπος με τον οποίο εξαπλώθηκε ο λεκές του καφέ την ενέπνευσε να πάρει το κουτάλι και να το χρησιμοποιήσει ως πινέλο, για να κατευθύνει το καφέ υγρό. Και κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι της στην τέχνη του καφέ. Γινόταν όλο και καλύτερη σε αυτό, και σήμερα η Bernardelli θεωρείται μία από τις καλύτερες καλλιτέχνιδες καφέ στον κόσμο.

T

Γεννημένη το 1987 στην πόλη Μάντοβα, η Giulia Bernardelli αποφοίτησε από την Ακαδημία Καλών Τεχνών της Μπολόνια με πτυχίο στις εκπαιδευτικές σπουδές, αλλά ήταν το προαναφερθέν ατύχημα με τον καφέ που διαμόρφωσε την καλλιτεχνική της καριέρα.
Η τέχνη του «χυμένου καφέ» της έγινε αμέσως επιτυχία στο Instagram και έκτοτε έχει επεκταθεί σε άλλα βρώσιμα μέσα τέχνης, όπως, λιωμένο παγωτό και γέμιση πίτας, συνεργαζόμενη στην πορεία με διάφορες μάρκες.

T

Όσον αφορά τα πράγματα που ζωγραφίζει η Giulia με καφέ, εμπνέεται από διάφορα πράγματα, όπως διάσημα έργα τέχνης, αρχιτεκτονική ή το ανθρώπινο σώμα. Όσον αφορά τα μελλοντικά της σχέδια, η Ιταλίδα καλλιτέχνης θέλει να κάνει ένα βήμα τη φορά.

T

«Το μέλλον μου ξεκινάει όταν ξυπνάω κάθε πρωί. Κάθε μέρα βρίσκω κάτι δημιουργικό να κάνω στη ζωή μου», δήλωσε.

Όλες οι ειδήσεις

Κακοκαιρία Μπάλλος: Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες - Σοβαρά προβλήματα στη Βόρεια Ελλάδα

Δακτύλιος: Ποια οχήματα κυκλοφορούν ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας από 25 Οκτωβρίου

Εμβολιασμός ρεκόρ στο 85%: Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας στην Πορτογαλία

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: «Παρέλαση» υποψηφίων υπό το… φόβο του Γ. Παπανδρέου

Πετρέλαιο θέρμανσης: Πάνω από ένα εκατ. δικαιούχοι του επιδόματος - Όλα τα κριτήρια

ζωγραφικήκαφέςκαλλιτέχνης