Viral|03.11.2021 15:38

Ιστορία σαν παραμύθι: Ινδός βοηθά τη σύζυγο να παντρευτεί τον εραστή της

Newsroom

Ινδός σόκαρε τους συγγενείς του και ολόκληρη την Ινδία, αφού συμφώνησε να αφήσει την επί πέντε μήνες σύζυγό του να παντρευτεί τον εραστή της και μάλιστα κανόνισε τον γάμο τους.

Το Hum Dil De Chuke Sanam, ένα blockbuster του Μπόλιγουντ του 1999, αφηγείται την απίθανη ιστορία ενός άνδρα που βοηθά τη γυναίκα του να παντρευτεί τον άνδρα που πραγματικά αγαπά, τον οποίο υποδύεται ο σούπερ σταρ Salman Khan. Είναι το είδος της ιστορίας που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν φαντάζονται καν ότι θα μπορούσε να συμβεί στην πραγματική ζωή, και όμως το ίδιο ακριβώς πράγμα συνέβη ήδη δύο φορές στην Ινδία μόνο φέτος. Τον Απρίλιο δημοσιεύτηκε η ιστορία για έναν άνδρα στο κρατίδιο Μπιχάρ της Ινδίας, ο οποίος βοήθησε την επί επτά χρόνια σύζυγό του να παντρευτεί τον εραστή της, με τον οποίο είχε σχέση, και τώρα στο φως έρχεται μία παρόμοια ιστορία ενός συζύγου που βοήθησε πρόσφατα τη γυναίκα του να παντρευτεί μια παλιά του περιπέτεια.

Ο «κανονισμένος γάμος» που δεν τους βγήκε

Ο Pankaj Sharma, λογιστής σε ιδιωτική εταιρεία στο Gurugram του Uttar Pradesh, παντρεύτηκε τη σύζυγό του Komal τον Μάιο του τρέχοντος έτους σε έναν κανονισμένο γάμο, το είδος του οποίου είναι αρκετά συνηθισμένο στην Ινδία. Ωστόσο, πέντε μήνες μετά την έναρξη του γάμου τους, οι δυο τους δεν είχαν ακόμη ολοκληρώσει την ένωσή τους και, για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, η Komal δεν μιλούσε καν σε κανέναν.

«Δεν ολοκλήρωσε το γάμο ούτε καν μίλησε σε κανέναν. Αφού πείστηκε, εκμυστηρεύτηκε ότι ήθελε να παντρευτεί τον εραστή της Pintu», δήλωσε ο Pankaj στους δημοσιογράφους.

Αφού άκουσε την εξομολόγηση της συζύγου του, αντί να θυμώσει μαζί της, ο Pankaj Sharma απλώς ενημέρωσε τα πεθερικά του για την κατάσταση. Αφού δεν κατάφεραν να την πείσουν να ξεχάσει την παλιά της περιπέτεια, το θέμα παρουσιάστηκε στο «Κύτταρο κατά της ενδοοικογενειακής βίας» και στο κέντρο Asha Jyoti και ορίστηκε συνάντηση μεταξύ του Pankaj, της Komal, των οικογενειών τους και του εραστή της γυναίκας.

Σύμφωνα με τα ινδικά μέσα ενημέρωσης, βλέποντας ότι δεν υπήρχε καμία δυνατότητα να πείσει τη γυναίκα του να δεχτεί τον κανονισμένο γάμο, ο Pankaj συμφώνησε να την αφήσει να παντρευτεί τον Pintu αντ' αυτού, βοηθώντας μάλιστα το ζευγάρι να σχεδιάσει τον γάμο του και προσλαμβάνοντας δικηγόρο για να επισημοποιήσει την ένωσή τους.

σύζυγοςΙνδίαγάμος