Viral|20.12.2021 11:05

Νέα Υόρκη: Το lap dance της αστυνομικού στον υπαρχηγό της τού στοίχισε ακριβά

Newsroom

Ο αισθησιακός χορός που αποφάσισε να «χαρίσει» στον υπαρχηγό της άπειρη αστυνομικός σε τμήμα του Μπρονξ της Νέας Υόρκης, τού βγήκε ξινός.

Σύμφωνα με τη New York Post, τα πράγματα στο χριστουγεννιάτικο πάρτι του αστυνομικού τμήματος «ξέφυγαν» γρήγορα με τη νεοαφιχθείσα, αστυνομικό να χορεύει αισθησιακά, ντυμένη προκλητικά, πάνω στον παντρεμένο αστυνομικό, ο οποίος έδειχνε να απολαμβάνει στο έπακρο τον χορό. Η σκηνή καταγράφηκε σε βίντεο και, εν τέλει, έφτασε στους ανώτερους του, οι οποίοι και εξοργίστηκαν και αποφάσισαν την άμεση, δυσμενή μετάθεσή του.

Σύντομα το βίντεο που δείχνει τον Νικ Μακ Γκάρι, υπαρχηγό του 44ου τμήματος της Νέας Υόρκης, να κάθεται σε καρέκλα στο κέντρο ενός μπαρ, με την πρωτάρα αστυνομικό να χορεύει αισθησιακά πάνω του, έγινε viral. Ο κόσμος γύρω από τη σκηνή, που πιθανολογείται ότι είναι συνάδελφοι των δύο αστυνομικών παρακολουθεί εντυπωσιασμένος, με κάποιους να βγάζουν επιφωνήματα έκπληξης και θαυμασμού. Μετά το τέλος του χορού, ο υπαρχηγός σηκώνεται από την καρέκλα και αγκαλιάζει τη γυναίκα.

Ενόχληση για το ακατάλληλο θέαμα

Σύμφωνα με πηγή, ο υπαρχηγός «ξέρει ότι τα έκανε μαντάρα». «Το να έχεις τέτοιου είδους επαφή με υφιστάμενή του απαγορεύεται κατηγορηματικά στη δουλειά. Εκείνη δικαιολογείται γιατί ήταν καινούργια στη δουλειά. Όμως αυτού του είδους τα περιστατικά δημιουργούν κακό προηγούμενο», ανέφερε η ίδια πηγή.

Το δημοσίευμα αναφέρει, ακόμα, ότι δεν ήταν λίγοι οι θαμώνες που εξέφρασαν στην εφημερίδα την ενόχλησή τους για το «ακατάλληλο» θέαμα. «Για να είμαι ειλικρινής, σε ένα οικογενειακό εστιατόριο δε θα έπρεπε να γίνονται τέτοια πράγματα, όμως τι μπορείς να κάνεις;», ανέφερε πελάτης ενώ μία σερβιτόρα εξέφρασε την «αηδία» της όταν είδε το βίντεο. Υπήρχαν και αρκετοί βέβαια που δικαιολόγησαν τους αστυνομικούς, λέγοντας ότι είναι αναμενόμενο να ξεφύγουν λίγο τα πράγματα σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι, όταν το αλκοόλ ρέει άφθονο και οι συνάδελφοι χαλαρώνουν.

χορόςαστυνομικοίΜπρονξΝέα Υόρκη