Viral|05.01.2022 10:24

Αν ο Φρέντι Μέρκιουρι ήταν γάτα - Το χαριτωμένο κατοικίδιο με το μουστάκι που λάτρεψε το διαδίκτυο

Newsroom

Κάτι τέτοιες «ειδήσεις» είναι που μας φτιάχνουν λιγάκι τη διάθεση μέσα στον ορυμαγδό κρουσμάτων, μεταλλάξεων του κορονοϊού και δυσοίωνων προβλέψεων για το επόμενο διάστημα. Αυτή η τριχαριτωμένη γατούλα έγινε viral, καθώς η φατσούλα της κάτι... θύμισε στους δαιμόνιους χρήστες των social media. 

Το όνομά της είναι «Mostaccioli» και γεννήθηκε με μαύρο τρίχωμα στο επάνω μουσούδι, κάτι που μοιάζει με... μουστάκι. Την αδέσποτη γάτουλα βρήκε στον κήπο της μητέρας της, η Νάταλι από την Καλιφόρνια. Είχε μόλις γεννηθεί και τη βρήκαν βρεγμένη από τη βροχή μαζί με τα τρία  αδερφάκια της. 

 

Από τότε όμως η Μοστάτσιολι μεγάλωσε και είναι πλέον αγαπημένο κατοικίδιο της οικογένειας, με χιλιάδες θαυμαστές στο διαδίκτυο να σχολιάζουν την ομοιότητά της με τον frontman των Queen, Φρέντι Μέρκιουρι.

Ο σταρ είχε ιδιαίτερη αδυναμία στις γάτες και σύμφωνα με τους βιογράφους του είχε τουλάχιστον δέκα σε κάθε φάση της καριέρας του. Μάλιστα, φίλοι του έλεγαν ότι όταν βρισκόταν σε περιοδεία τηλεφωνούσε στο σπίτι του και τους μιλούσε μέσα από το ακουστικό. Κάθε γατούλα είχε τα δικά της παιχνίδια, ενώ ο τραγουδιστής κρεμούσε ξεχωριστές ... κάλτσες στο χριστουγεννιάτικο δέντρο για κάθε μία. από τις αγάπες του.

 

Οι χρήστες των social media λατρεύουν το... μουστάκι της

Όσο για το ιδιαίτερο μουστάκι της γάτας, δεν ήταν ιδιαίτερα εμφανές στην αρχή αλλά έκτοτε έχει αποκτήσει πολύ εντυπωσιακό σχήμα και οι χρήστες των social media το λατρεύουν.

«Λατρεύω το μουστάκι» έγραψε κάποιος σε μία από τις φωτογραφίες της γάτας. Πολλοί ήταν αυτοί όμως που σχολίασαν την ομοιότητα με τον σταρ των Queen. «Αν ο Φρέντι Μέρκιουρι ήταν γάτα» ανέφερε κάποιος. «Φρέντι Μέρκιουρι; Νόμιζα ότι είχε πεθάνει» πρόσθεσε κάποιος άλλος.

 

 

γάταΦρέντι Μέρκιουριειδήσεις τώραQueen