Viral|12.01.2022 07:40

Noodles: Ο γάτος που λατρεύει να κάθεται πάνω σε άλογα βρήκε την οικογένειά του 3 χρόνια μετά

Newsroom

Μια οικογένεια από το Ιλινόις στις ΗΠΑ έλυσε το μυστήριο του τι συνέβη στην εξαφανισμένη γάτα της που της αρέσει να κάθεται πάνω σε άλογα και γαϊδούρια.

Η Ann Kandis δήλωσε ότι η γάτα, που ονομάζεται Noodles, πήδηξε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του πατέρα της τον Νοέμβριο του 2018, ενώ εκείνος βρισκόταν στη φάρμα της οικογένειας στο Geneseo, ανέφεραν οι Quad-City Times. Ο πατέρας της έφυγε, αλλά σταμάτησε κατά μήκος του δρόμου όταν άκουσε έναν θόρυβο. Άνοιξε το πορτμπαγκάζ και η γάτα πήδηξε έξω. Η οικογένεια ανάρτησε ανακοινώσει και έψαξε κατά μήκος του δρόμου, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον Noodles.

Η Kandis είχε εγκαταλείψει την προσπάθεια να βρει τον Noodles μέχρι που έπεσε πάνω σε ένα μήνυμα στο Facebook που είχε δημοσιεύσει ένας συνάδελφος που αγαπάει τα άλογα περίπου την εποχή που εξαφανίστηκε ο Noodles. Η ανάρτηση έδειχνε μια γάτα να κάθεται πάνω σε ένα άλογο και ρωτούσε αν κάποιος αναγνώρισε τη γάτα. 

Η Kandis έστειλε μήνυμα στη γυναίκα την παραμονή των Χριστουγέννων και εκείνη είχε ακόμα τον Noodles. Όταν η Kandis και ο γιος της πήγαν στο σπίτι της γυναίκας, ο Noodles έτρεξε προς το μέρος τους. Η Kandis, η οποία εργάζεται ως γιατρός στα επείγοντα περιστατικά στο Genesis Medical Center, δήλωσε ότι η εύρεση του Noodles της έφερε συναισθηματική ανακούφιση σε μια αγχωτική περίοδο. Δεν πήρε τον Noodles στο σπίτι της, επειδή είπε ότι έχει πέρναγε καλά εκεί που ήταν , αλλά πρόσθεσε ότι μπορεί ακόμα τον επισκέπτεται.

γάταειδήσεις τώραάλογοΗΠΑγαϊδούρι