Viral|19.01.2022 11:00

Βρετανία: 5χρονη που αντιλαμβάνεται καλύτερα τα μέτρα από τον Μπόρις Τζόνσον έγινε viral

Newsroom

Μαθήματα για τα μέτρα που ισχύουν στη Μεγάλη Βρετανία για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού έδωσε στον Μπόρις Τζόνσον, ένα 5χρονο κοριτσάκι εξηγώντας τις παραβάσεις που έκανε ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας στους παππούδες της κατά τη διάρκεια του πρωινού. Μάλιστα δημοσίευμα στον βρετανικό Τύπο σχολιάζει ότι το παιδί αντιλαμβάνεται καλύτερα τα μέτρα από τον Βρετανό πρωθυπουργό.

Η μικρή Λάιλα, από το Λέστερ, παρακολουθούσε τις ειδήσεις ενώ έπαιρνε πρωινό το της την περασμένη εβδομάδα και αποφάσισε να εξηγήσει στους παππούδες της την πολιτική κατάσταση, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί στη χώρα μετά τις αποκαλύψεις για τα κορονοπάρτι του Μπόρις Τζόνσον.

Οι γονείς της Λάιλα κατέγραψαν με το κινητό τους τηλέφωνο τις αναλύσεις της μικρής με αποτέλεσμα το βίντεο να γίνει viral. Οι χρήστες των social media μάλιστα την ανακήρυξαν ως την μελλοντική πρωθυπουργό.

«Ο Μπόρις Τζόνσον είπε σε όλους να μείνουν στο σπίτι αλλά εκείνος εν μέσω lockdown πήγε σε πάρτι. Τώρα δεν μπορεί να είναι πρωθυπουργός και δεν μπορεί να επιστρέψει στην πρωθυπουργική κατοικία γιατί είναι κακός. Εάν όμως σταθεί τυχερός μπορεί να επιστρέψει και να αναλάβει ξανά τα καθήκοντά του. Θα δούμε αύριο κατά πόσο η τύχη θα είναι μαζί του», σχολιάζει η Λάιλα στο βίντεο.

Η μητέρα της μιλώντας στην dailymail, ανέφερε: «Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να γελάμε. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πόσα είχε κρατήσει στο μυαλό της. Όταν μας μίλησε είπαμε " θεέ μου". Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι τα είχε μάθει όλα αυτά τόσο καλά. Ένα πρωινό έπαιρνε το πρωινό της και έβλεπε ειδήσεις. Πήγε κοντά στους παππούδες της και άρχισε να τους εξηγεί τα νέα. Τότε ο μπαμπάς της, τής είπε "σταμάτα εκεί ακριβώς" και άρχισε να γυρίζει σε βίντεο τον μονόλογό της».

Σύμφωνα με την μητέρα της η μικρή έχει μεγάλη αγάπη για τη βασίλισσα. Οι γονείς της την πήγαν πρόσφατα στο Λονδίνο για να δει το παλάτι και την πρωθυπουργική κατοικία και της εξήγησαν το πώς διευθύνει ο Μπόρις Τζόνσον τη χώρα. Έκτοτε παρακολουθεί με πάθος της ειδήσεις.

Αναφορικά με το μέλλον της Λάιλα η μητέρα της είπε: «Ίσως πρόκειται για μία μελλοντική πολιτικό. Ήταν πολύ περήφανη όταν έμαθε ότι οι άνθρωποι την χαρακτήριζαν μελλοντική πρωθυπουργό. Μάλιστα είπε ότι "είμαι πολύ μικρή αυτή τη στιγμή. Όταν μεγαλώσω όμως θα γίνω σίγουρα πρωθυπουργός"».

Μπόρις ΤζόνσονμέτραΜεγάλη ΒρετανίαΒρετανία