Viral|09.02.2022 07:55

ΗΠΑ: Bρωμερή μυρωδιά αναστατώνει τους κατοίκους επαρχιακής πόλης

Newsroom

Οι κάτοικοι λένε ότι μια μυστηριώδης μυρωδιά - που παρέμενε για μήνες τα προηγούμενα χρόνια - επέστρεψε στο κέντρο της μικρής πόλης Hattiesburg, στην πολιτεία Μισισίπι των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η εφημερίδα Hattiesburg American αναφέρει ότι η πηγή της είναι άγνωστη. Η μυρωδιά έχει επίσης αναφερθεί σε περιοχές γύρω από το κέντρο της πόλης, συμπεριλαμβανομένου του Petal.

Κάποιοι κάτοικοι λένε ότι η μυρωδιά μοιάζει με αμμωνία, ενώ άλλοι τη συγκρίνουν με τη μυρωδιά πτώματος ζώου που σαπίζει. Η μυρωδιά είναι συνήθως πιο αισθητή το πρωί, αλλά μερικές φορές κυλάει και κατά τις βραδινές ώρες, ανέφερε η εφημερίδα Hattiesburg.

Ο δήμαρχος του Hattiesburg Toby Barker δήλωσε ότι οι υπάλληλοι της πόλης θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους να εντοπίσουν την πηγή. «Η εύρεση της αιτίας μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο, γι' αυτό ζητάμε την υπομονή σας καθώς χρησιμοποιούμε κάθε διαθέσιμο πόρο μέσω του Τμήματος Ποιότητας Περιβάλλοντος του Μισισιπή», ανέφερε ο Barker σε πρόσφατη ενημέρωση στο Facebook.

 

Η πόλη συνεργάζεται με το Τμήμα Ποιότητας Περιβάλλοντος του Μισισιπή από τον Δεκέμβριο για να προσδιορίσει την αιτία, δήλωσε ο Barker.

Ο δήμαρχος λέει ότι οι δοκιμές διαπίστωσαν ότι οι λιμνοδεξαμενές αποχέτευσης της πόλης λειτουργούν κανονικά. Οι λιμνοδεξαμενές ελέγχονται πολλές φορές τον μήνα για να διαπιστωθεί αν λειτουργούν εντός των ορίων της κρατικής άδειας της πόλης. Η πόλη δεν είχε παραβίαση στις λιμνοδεξαμενές της από το 2017, ανέφερε η εφημερίδα.

Η πόλη έχει επίσης απευθυνθεί σε διάφορους βιομηχανικούς εργοδότες για να προσδιορίσει μια πηγή της δυσώδους μυρωδιάς.

υπόνομοςειδήσεις τώραΗΠΑΜισισίπι