Viral|10.02.2022 23:00
Πάτρικ Ογουνσότο: Ξαναχτυπά με διαφημιστικό για sex shop - Κάντε έρωτα όχι πόλεμο
NewsroomΜια από τις πιο cult φιγούρες του ελληνικού αθλητισμού αποτελεί διαχρονικά ο άλλοτε επιθετικός του Εργοτέλη, Πάτρικ Ογκουνσότο. Από τη στιγμή που εκείνο το βίντεο με τις διαμαρτυρίες του για το πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής έγινε viral, ο Ογκουνσότο έγινε μία από τις αγαπημένες φιγούρες των ελληνικών γηπέδων.
Ενόψει της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, ο αγαπητός Πατρίκ αποφάσισε να δώσει νέο υλικό για τους απανταχού φαν του και διαφήμισε ένα sex shop. «Κάντε έρωτα και όχι πόλεμο», είναι η νέα μυθική του ατάκα.
Διαβάστε ακόμη
- «Οι αρχαιότεροι μηχανικοί της φύσης»: Πώς τα θαλάσσια σφουγγάρια θα μπορούσαν να καθαρίσουν τα λιμάνια
- Τίτλοι τέλους στην εφαρμογή Safe Bus - Οδηγοί της ΟΣΥ μετακινούνται μέχρι και στη Γραμματεία του πρωθυπουργού
- Το κρίσιμο όριο του 25%, οι πιθανές συνεργασίες του Σαμαρά και ο Ανδρουλάκης που βάζει στο κάδρο και τον Τσίπρα
- «Μονομαχία» με στόχο τη συσπείρωση δεξιών ψηφοφόρων: Πώς θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση το pressing - Τι θα κάνει ο Σαμαράς