Viral|12.02.2022 07:40

Δήμαρχος στις ΗΠΑ γίνεται viral γιατί είπε πως το ψάρεμα σε λίμνη θα μπορούσε να οδηγήσει στην… πορνεία

Newsroom

Ο δήμαρχος μιας πόλης έξω από το Κλίβελαντ των ΗΠΑ γίνεται και πάλι πρωτοσέλιδο για μια παρατήρηση σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ότι το να επιτραπούν οι παράγκες για ψάρεμα στον πάγο σε μια λίμνη της πόλης θα μπορούσε να οδηγήσει στην πορνεία.

Ο δήμαρχος του Χάντσον Κρεγκ Σούμπερτ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Τρίτης δήλωσε ότι ήθελε να θέσει ορισμένα «δεδομένα» κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το αν θα επιτραπεί στους ανθρώπους να ψαρεύουν στην παγωμένη λίμνη.

«Θα έρθει κάποιος του χρόνου και θα πει: "Θέλω μια παράγκα στον πάγο στο πάρκο Hudson Springs για x χρονικό διάστημα;"». δήλωσε ο Shubert. «Και αν στη συνέχεια επιτρέψετε το ψάρεμα στον πάγο με παράγκες, τότε αυτό οδηγεί σε ένα άλλο πρόβλημα - την πορνεία. Τώρα έχετε τον αρχηγό της αστυνομίας και το αστυνομικό τμήμα που εμπλέκεται».

Ο Shubert εξέδωσε δήλωση στο WJW-TV στο Cleveland λέγοντας ότι το σχόλιό του σχετικά με τις καλύβες στον πάγο και την πορνεία προήλθε από την εμπειρία του ως δημοσιογράφος τηλεοπτικών ειδήσεων που κάλυπτε υπηρεσίες επιβολής του νόμου που συνέλαβαν άτομα για πορνεία σε καλύβες.

«Όταν συζητάμε την προτεινόμενη νομοθεσία, είναι σοφό να συζητάμε το ενδεχόμενο απρόβλεπτων συνεπειών», ανέφερε ο Shubert στη δήλωσή του.

Ο Shubert τράβηξε την προσοχή στις ΗΠΑ πέρυσι, όταν κάλεσε τα μέλη του σχολικού συμβουλίου του Χάντσον να παραιτηθούν για τη χρήση ενός βιβλίου με προτροπές για γραφή σε ένα μάθημα κολεγιακού επιπέδου στο λύκειο, το οποίο αποκάλεσε παιδική πορνογραφία. Το Χάντσον βρίσκεται περίπου 48 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του κέντρου του Κλίβελαντ.

ψάρεμαπάγοςειδήσεις τώραπορνείαλίμνη