Viral|22.02.2022 07:40

Κλείνει τα… 100 και ετοιμάζεται να προσθέσει ακόμη ένα τατουάζ στη συλλογή της

Newsroom

Μια γυναίκα από το Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών θα γιορτάσει σύντομα γενέθλια ορόσημο. Πόσο χρονών; Αν δείτε το μπράτσο της, θα μαντέψετε και την ηλικία της: Η Gloria Weberg έχει τατουάζ «NY NY NY 1922» στο αριστερό της χέρι, το έτος και τον τόπο γέννησής της.

Η Weberg κλείνει τα 100 της χρόνια στις 2 Μαρτίου, μια ηλικία που δεν είναι συνηθισμένη για να επισκεφθεί κανείς έναν καλλιτέχνη τατουάζ. Αλλά αυτό κάνει κάθε 10 χρόνια από τότε που έκλεισε τα 80 της χρόνια, ανέφερε η εφημερίδα The Herald-Palladium.

Το έτος γέννησής της και η Νέα Υόρκη βρίσκονται κάτω από μια θεά που αντιπροσωπεύει τη Μητέρα Γη - η οποία προστέθηκε σε ηλικία 80 ετών - και ανάμεσα σε επτά αστέρια που αντιπροσωπεύουν τα παιδιά της, τα οποία πρόσθεσε σε ηλικία 90 ετών.

Η Weberg και ο εκλιπών σύζυγός της μεγάλωσαν την οικογένειά τους στην περιοχή του Σικάγο. Πήρε πτυχίο σε ηλικία 55 ετών από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Σικάγο και εργάστηκε ως κοινωνική λειτουργός.

Μετακόμισαν στο Σεντ Τζόζεφ πριν από 30 χρόνια.

«Το μυστικό μου είναι ότι είμαι δραστήρια», δήλωσε η Weberg για τη μακροζωία της. «Το να είμαι ενήμερη για το τι συμβαίνει στον κόσμο με κάθε τρόπο, από το τι έκαναν τα παιδιά μου, την εκπαίδευσή τους, πόσο σημαντικό ήταν αυτό για μένα».

Κάνει αεροβική ενώ παρακολουθεί ειδήσεις στην τηλεόραση και απολαμβάνει τακτικά ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.

Ένα τατουάζ στα 110;

«Πιθανώς κάτι σαν "Είσαι ακόμα εδώ;" ή "Είμαι ακόμα εδώ"», δήλωσε η Weberg.

τατουάζΣικάγοΝέα Υόρκηειδήσεις τώραΗΠΑ