Viral|23.02.2022 23:16

Υπάλληλος των Starbucks έγραψε σε ποτήρι: «Αν χρειάζεσαι βοήθεια, βγάλε το καπάκι» και το έδωσε σε νεαρή που δεχόταν παρενόχληση

Newsroom

«Είσαι καλά; Χρειάζεσαι να επέμβουμε; Εάν το χρειάζεσαι βγάλε το καπάκι από το ποτήρι». Αυτό το μήνυμα που έγραψε υπάλληλος των Sturbacks πάνω σε ποτήρι καφέ νεαρής πελάτισσας κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου και προκαλεί αποθεωτικά σχόλια από τους χρήστες του Twitter.

Όλα ξεκίνησαν, όταν άγνωστος άνδρας πλησίασε 18χρονη κοπέλα που καθόταν μόνη της στο κατάστημα Starbucks στο Corpus Christi του Τέξας και την ενοχλούσε, ενώ παρά την αρνητική στάση της κοπέλας εκείνος επέμενε.

Ο barista του καταστήματος συνειδητοποίησε τι ακριβώς είχε συμβεί και αποφάσισε να βοηθήσει χωρίς όμως να κάνει σκηνή. Έγραψε το παραπάνω μήνυμα σε ένα ποτήρι και άλλη υπάλληλος το προσέφερε στην κοπέλα.

Η 18χρονη είχε την κατάσταση υπό έλεγχο και δεν ζήτησε να παρέμβουν οι υπάλληλοί των Starbucks, αλλά και εκείνη και η μητέρα της δήλωσαν συγκινημένες από αυτή την κίνηση. «Η 18χρονη κόρη μου ήταν στο Starbucks, μόνη εκείνο το βράδυ. Ένας άντρας πήγε κοντά της και άρχισε να της μιλά. Μία κοπέλα που δούλευε εκείνη την ώρα της έδωσε μια επιπλέον ζεστή σοκολάτα που- υποτίθεται- κάποιος ξέχασε να πάρει. Πόσο ευγνώμων είμαι για τους ανθρώπους που προσέχουν τους άλλους!», δήλωσε η μητέρα της 18χρονης, η οποία ανέβασε στα social media το ποτήρι με το μήνυμα.

«Ένιωθε ασφαλής και δεν έβγαλε το καπάκι, αλλά τους ειδοποίησε. Είπε ότι όλη η ομάδα την παρακολουθούσε όσο ήταν εκεί», πρόσθεσε.

ΗΠΑStarbucksυπάλληλοςειδήσεις τώρασημείωμα