Viral|26.02.2022 07:20

Μήπως το είδατε; Αστυνομική έκκληση στη Δανία για την ανεύρεση ενός χαμένου… καγκουρό

Newsroom

Η αστυνομία στη νοτιοανατολική Δανία απηύθυνε τη Δευτέρα έκκληση για τη βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό ενός καγκουρό που φαίνεται να είναι καγκουρό και το οποίο βιντεοσκοπήθηκε να χοροπηδά σε ένα χωράφι.

Η αστυνομία ανέφερε στο Facebook ότι ένας οδηγός είδε το μαρσιποφόρο να "χοροπηδάει" κοντά στο Oster Ulslev, ένα χωριό 16 χιλιόμετρα (10 μίλια) από τη λιμενική πόλη Rodbyhavn, όπου τα πλοία συνδέουν τη βόρεια Γερμανία. Είπαν ότι ο οδηγός, τον οποίο δεν αναγνώρισαν, είχε την ευθυκρισία να βιντεοσκοπήσει το ζώο, αν και αναγνώρισαν ότι το βίντεο των τριών δευτερολέπτων που δημοσίευσαν ήταν "σύντομο και κοκκώδες". Κανείς δεν έχει δηλώσει την εξαφάνιση του καγκουρό.

Η αστυνομία της Νότιας Ζηλανδίας και του Λόλαντ-Φάλστερ ζήτησε να αναφερθεί οποιαδήποτε θέαση ή πληροφορία σχετικά με την τύχη του ζώου στον αριθμό μη επείγουσας ανάγκης 114. Το ζώο δεν θεωρείται επικίνδυνο.

Παρά το γεγονός ότι τα καγκουρό δεν είναι συνηθισμένα στη βόρεια Ευρώπη, είναι η δεύτερη φορά που η ίδια αστυνομική περιφέρεια απευθύνεται για βοήθεια στην ανεύρεση ενός καγκουρό: το 2014, ένα καγκουρό απέδρασε από μια ιδιωτική φάρμα ζώων στην ίδια περιοχή.

Και τον Ιούλιο του 2018, ένα καγκουρό έτρεχε σε άλλο σημείο της Δανίας για μισή ημέρα πριν το βρει ο ιδιοκτήτης του.

αστυνομίαΔανίαειδήσεις τώρακαγκουρό