Viral|14.03.2022 07:40

H 28χρονη από την Ουγγαρία που ερωτεύτηκε ένα… πλαστικό αεροπλάνο

Newsroom

Η Σάντρα, μια 28χρονη γυναίκα από την Ουγγαρία, ισχυρίζεται ότι απέφυγε τις ρομαντικές σχέσεις με άλλους ανθρώπους για να είναι με ένα αεροπλάνο-παιχνίδι που έχει ερωτευτεί παράφορα.

Η Σάντρα είχε ένα κόλλημα με τα αεροπλάνα από τότε που θυμάται τον εαυτό της και αυτή η γοητεία της παρέμεινε μαζί της σε όλη την εφηβεία της, αλλά και ως ενήλικη, όταν κατάφερε να βρει δουλειά στη βιομηχανία αερομεταφορών, ώστε να περιβάλλεται καθημερινά από αεροπλάνα. Αλλά μόνο όταν γνώρισε τον "Luffancs", ένα πλαστικό μοντέλο αεροπλάνου, συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να έχει ρομαντική σχέση με ένα αεροπλάνο. Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, αφού χώρισε με τον τελευταίο ανθρώπινο φίλο της, η Sandra αγόρασε το αεροπλάνο-παιχνίδι για περίπου 600 ευρώ (660 δολάρια) και φέρεται να το ερωτεύτηκε παράφορα.

 

"Δεν ξέρω γιατί τον αγαπώ, απλά τον αγαπώ", δήλωσε η 28χρονη γυναίκα από τη Βουδαπέστη. "Είναι πανέμορφος και η αδελφή ψυχή μου. Είναι το πρώτο πράγμα που βλέπω τα πρωινά και το τελευταίο όταν πέφτω για ύπνο. Δεν θα το ήθελα με κανέναν άλλο τρόπο. Μπορώ να κάνω τα πάντα μαζί του".

Παρόλο που τώρα εργάζεται καθημερινά γύρω από αεροπλάνα, η Sandra λέει ότι δεν θα της περνούσε από το μυαλό να απατήσει τον Luffancs με κάποιο άλλο αεροσκάφος. Μερικές φορές αγγίζει ή στέλνει φιλιά σε άλλα αεροπλάνα, αλλά τίποτα περισσότερο από αυτό.

 

"Έχω κάτι ξεχωριστό και δεν είμαι διατεθειμένη να το καταστρέψω", δήλωσε η Σάντρα. "Η μεγάλη μου αγάπη είναι το LX-UCV (αναφέρεται στον κωδικό ενός αεροσκάφους της CargoLux) στο αεροδρόμιο, αλλά η δουλειά είναι δουλειά, τα κάνω όλα στο σπίτι. Το περισσότερο που κάνω με άλλα αεροπλάνα στη δουλειά είναι απλώς να αγγίζω και να τα φιλαω".

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι οι προηγούμενοι σύντροφοί της δεν είχαν ποτέ θέμα με την αγάπη της για τα αεροπλάνα, αλλά από την άλλη, δεν έχει ερωτευτεί ποτέ στην πραγματικότητα αεροπλάνο στο παρελθόν.

"Δεν είμαι πολύ σίγουρη αν θα επιστρέψω σε μια ανθρώπινη σχέση. Τα αεροπλάνα είναι πιο αξιόπιστα ως σύντροφοι. Ξέρω ότι μπορώ πάντα να του μιλήσω", δήλωσε η Sandra. "Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ έτσι με έναν σύντροφο. Για πρώτη φορά στη ζωή μου είμαι ερωτευμένη".

ειδήσεις τώραΟυγγαρίααεροσκάφοςαεροπλάνο