Viral|23.03.2022 07:40

ΗΠΑ: Κατηγορείται ότι έκλεψε γερανό... 70 τόνων

Newsroom

Ένας άνδρας από την Αλαμπάμα, ο οποίος κάλεσε μια υπηρεσία απορριμματοφόρων ζητώντας να του τραβήξουν έναν γερανό 70 τόνων από το δάσος, κατηγορείται τώρα για κλοπή του βαρέως μηχανήματος, δήλωσαν οι αξιωματούχοι του σερίφη.

Ο ιδιοκτήτης μιας υπηρεσίας ρυμούλκησης επικοινώνησε με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Τσίλτον τη Δευτέρα, λέγοντας ότι ο άνδρας τηλεφώνησε ισχυριζόμενος ότι κάποιος του έδωσε τον γερανό και ήθελε να τον απομακρύνει ώστε να τον πουλήσει για παλιοσίδερα, ανέφερε η υπηρεσία σε ανακοίνωσή της.

Ο ιδιοκτήτης της υπηρεσίας γερανών θυμήθηκε ότι είχε μετακινήσει τον ίδιο γερανό πριν από μερικά χρόνια και επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος αρνήθηκε ότι τον είχε δώσει. Στη συνέχεια, ο χειριστής του ρυμουλκού κάλεσε τις αστυνομικές αρχές. Ο άνδρας που ήθελε να μετακινήσει τον γερανό διέφυγε πριν φτάσουν οι αστυνομικοί, οδηγώντας την εξέδρα σε ένα χαντάκι όπου κόλλησε.

 

Ο 26χρονος άνδρας από το Clanton συνελήφθη την Τρίτη για παραβίαση της αναστολής και για κλοπή πρώτου βαθμού. Τα αρχεία του δικαστηρίου δεν περιείχαν το όνομα δικηγόρου υπεράσπισης που θα μπορούσε να μιλήσει για λογαριασμό του Mims.

«Έχουμε δουλέψει πολλές υποθέσεις κλοπής όλα αυτά τα χρόνια, αλλά αυτή παίρνει σίγουρα την πρώτη θέση στην κατηγορία των βαρέων βαρών», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο του σερίφη Τζον Σίρον, ευχαριστώντας την υπηρεσία απορριμματοφόρων.

αστυνομίαειδήσεις τώραγερανοίγερανόςΗΠΑκλέφτηςκλοπή