Viral|06.04.2022 07:35

Metaura Pro: Το πρώτο φορητό κολάρο κλιματισμού στον κόσμο

Newsroom

Το Metaura Pro ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη παγκοσμίως φορητό συσκευή κλιματισμού, ικανή να ψύχει συνεχώς με κρύο αέρα για να διατηρεί τον χρήστη δροσερό.

Τα συμβατικά φορητά συστήματα ψύξης κυκλοφορούν μόνο τον αέρα του περιβάλλοντος και έτσι δεν κάνουν πολύ καλή δουλειά για να δροσίσουν τους ανθρώπους. Το Metaura Pro, από την άλλη πλευρά, φέρεται να βασίζεται σε μια φορητή λύση ψύξης για να παράγει πραγματικά κρύο αέρα που είναι 7 βαθμούς Φαρενάιτ ψυχρότερος από αυτόν του περιβάλλοντος, σε λειτουργία ανεμιστήρα, και έως και 18 βαθμούς Φαρενάιτ ψυχρότερος από τον αέρα του περιβάλλοντος, σε λειτουργία ψύξης. Η συσκευή διαθέτει ειδική εφαρμογή και βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του.

Το Metaura Pro τροφοδοτείται από ένα μοτέρ διπλού turbo και μονάδες ψύξης που αποτελούνται από 26 κομμάτια ελαφρού Fin που τυλίγονται γύρω από το λαιμό του χρήστη και αποβάλλουν τη θερμότητα. Ο κινητήρας συνδέεται με έναν ανεμιστήρα υψηλής ταχύτητας στο πίσω μέρος της συσκευής, ο οποίος επίσης διαχέει μέρος του θερμού αέρα γύρω από το λαιμό.

«Αυτό που κάνει το Metaura Pro να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι ότι παράγει γνήσια κρύο αέρα χαμηλότερο από τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος, αναζωογονώντας σας κατά τη διάρκεια των δύσκολων ημερών του καλοκαιριού», αναφέρει η σελίδα χρηματοδότησης μέσω crowdfunding του Metaura Pro Kickstarter. ]Σε συνδυασμό με ένα αποδοτικό τσιπ ημιαγωγών και τρεις φιλικές προς το δέρμα πλάκες ψύξης που τυλίγονται πλήρως στο πίσω και στα πλάγια του λαιμού σας, το Metaura Pro παρέχει πραγματικά προσωπικό κλιματιζόμενο χώρο, που δροσίζει ολόκληρο το σώμα σας».

Το φορητό κολάρο ψύξης Metaura Pro τροφοδοτείται από μια μπαταρία ταχείας φόρτισης που μπορεί να παρέχει έως και 8 ώρες ψύξης με μία μόνο φόρτιση. Η συσκευή ζυγίζει 435 γραμμάρια, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι πολύ βαριά, αλλά σίγουρα αισθητή. Ένα πράγμα που οι κατασκευαστές δεν αποκάλυψαν στη σελίδα του προϊόντος είναι το επίπεδο θορύβου που παράγεται από τους ανεμιστήρες, ειδικά στη λειτουργία ψύξης.

Οι πρώιμοι υποψήφιοι του Kickstarter έχουν εγγυημένη έκπτωση 20% επί της συνιστώμενης τιμής λιανικής πώλησης του Metaura Pro και, με τον στόχο του crowdfunding να έχει ήδη επιτευχθεί, η παγκόσμια αποστολή των πρώτων μονάδων αναμένεται κάποια στιγμή τον Μάιο του τρέχοντος έτους. Έτσι, για γύρω στα 159 δολάρια, μπορείτε να περιμένετε να λάβετε ένα φορητό κολάρο Metaura Pro και ένα καλώδιο φόρτισης USB-C κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα.

κλιματισμόςειδήσεις τώρα