Viral|07.04.2022 07:45

Το Καπιτώλιο έχει πρόβλημα με τις αλεπούδες - Δάγκωσαν βουλευτή

Newsroom

Το Καπιτώλιο έχει πρόβλημα με τις αλεπούδες. Και αυτό δεν είναι η εισαγωγή ενός αστείου.

Ο βουλευτής Ami Bera, το έμαθε από πρώτο χέρι το βράδυ της Δευτέρας, ενώ πήγαινε στο Καπιτώλιο για ψηφοφορία. Τώρα υποβάλλεται σε μια σειρά τεσσάρων αντιλυσσικών εμβολιασμών για λόγους προφύλαξης.

Ο Bera είπε ότι ένιωσε κάτι να του ορμάει από πίσω καθώς περπατούσε κοντά σε ένα από τα κτίρια γραφείων της Γερουσίας. Γύρισε και χρησιμοποίησε την ομπρέλα του για να αποκρούσει αυτό που νόμιζε ότι ήταν ένας μικρός σκύλος, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε ότι είχε μπλέξει με μια αλεπού.

Ο Bera είπε ότι η συνάντηση διήρκεσε περίπου 15 δευτερόλεπτα. Ένας παρευρισκόμενος φώναξε για να ειδοποιήσει τους άλλους και η αλεπού έφυγε καθώς αστυνομικοί της ασφάλειας του Καπιτωλίου των ΗΠΑ έτρεξαν στο σημείο. Ως γιατρός, ο Bera έψαξε για πληγές από τρυπήματα. Δεν είδε ενδείξεις για κανένα, αλλά υπήρχαν κάποιες εκδορές, οπότε συμβουλεύτηκε τον γιατρό του Καπιτωλίου, ο οποίος του είπε να μην το ρισκάρει και να νοσηλευτεί.

Είπε ότι πήγε στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed μετά την ψηφοφορία για την πρώτη από μια σειρά τεσσάρων εμβολίων.

«Θα έλεγα ότι είναι η πιο ασυνήθιστη μέρα εδώ και 10 χρόνια», δήλωσε ο Bera για την εμπειρία του.

Φυσικά, υπήρχαν πολλές αστείες αναφορές στο Fox News για Καπιτώλιο την Τρίτη. Αλλά ο αρχιφύλακας της Βουλής των Αντιπροσώπων ήταν σοβαρός όταν έλεγε στους νομοθέτες και το προσωπικό τους το απόγευμα της Τρίτης ότι υπήρξαν πολλές πρόσφατες συναντήσεις με αλεπούδες και ότι τα ζώα δεν πρέπει να προσεγγίζονται.

Η προειδοποίηση σημείωσε ότι υπάρχουν πιθανώς αρκετές φωλιές αλεπούδων στους χώρους του Καπιτωλίου και ότι το προσωπικό ελέγχου των ζώων θα επιδιώξει να παγιδεύσει και να εντοπίσει όποιες βρει.

Σε τουλάχιστον μία περίπτωση, τα κατάφεραν. Η αστυνομία του Καπιτωλίου ανέβασε στο Twitter φωτογραφίες μιας αλεπούς που αιχμαλωτίστηκε με ασφάλεια σε ένα κλουβί.

Ο Bera δεν έτρεφε κακή διάθεση προς τον ένοχο. «Ας ελπίσουμε ότι το ζώο μπορεί να μετεγκατασταθεί», δήλωσε.

ειδήσεις τώρααλεπούΗΠΑΚαπιτώλιο