Viral|09.04.2022 21:13

Απίστευτο: Γάτα γέννησε στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης - Διακόπηκε η κυκλοφορία

Newsroom

Στις 25 Μαρτίου, στο διάζωμα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα στο ύψος του Μώλου Φθιώτιδας, μία γάτα, που το προηγούμενο διάστημα ζούσε στο πάρκινγκ και περιφερόταν στις τουαλέτες της ΠΑΘΕ, έφερε στον κόσμο τα πέντε μικρά γατάκια της, διακόπτοντας, προσωρινά, την κυκλοφορία.

Η γάτα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tvstar.gr, διέσχιζε καθημερινά την Eθνική Οδό για να περάσει απέναντι και εντοπίστηκε, την κρίσιμη στιγμή, από διερχόμενο οδηγό ο οποίος αμέσως ενημέρωσε εθελοντές, που έσπευσαν στο σημείο. Η γάτα, η οποία τελικά ονομάστηκε «Παθένια», είχε περάσει στην απέναντι πλευρά, γνωρίζοντας καλά ότι έπρεπε να διασχίσει τον αυτοκινητόδρομο με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Σε ασφαλές περιβάλλον η Παθένια και τα γατάκια της

Οι εθελοντές δεν το έβαλαν κάτω και, σε μία οργανωμένη προσπάθεια σε συνεργασία με τη Νέα Οδό και την αστυνομία την Παρασκευή, 8 Απριλίου, κατάφεραν να εντοπίσουν την Παθένια και τα γατάκια της. Κλείνοντας για λίγα λεπτά το ένα ρεύμα προς Αθήνα από την πλευρά του Μώλου, παρέλαβαν τα μωρά και τη μαμά τους, τα έβαλαν σε γατοφορέα και τα απομάκρυναν από την Εθνική Οδό. Η Παθένια απολαμβάνει, πλέον, τη μητρότητα σε ασφαλές περιβάλλον.

εθνική οδόςειδήσεις τώραγέννησεγάτα