Viral|16.04.2022 23:18

Σπίτι που πωλείται για 800.000 δολάρια έρχεται «πακέτο» με μυστηριώδη «ένοικο» στο υπόγειο που δεν πληρώνει

Newsroom

Ένα σπίτι στη Βιρτζίνια έχει γίνει θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο αφού βγήκε προς πώληση για 800.000 δολάρια με μια σοβαρή παγίδα - έναν ή δύο ενοίκους του υπογείου του που δεν πληρώνουν ενοίκιο.

Το σπίτι, που βρίσκεται στο Fairfax της Βιρτζίνια και έχει εμβαδόν 3.548 τετραγωνικών μέτρων, είναι πέντε υπνοδωματίων και τεσσάρων μπάνιων, προφανώς χρειάζεται σοβαρή δουλειά. Σύμφωνα με την καταχώριση στο Zillow, τα αρχικά παράθυρα έχουν κάποια σήψη, μία από τις τουαλέτες στάζει και έχει κλείσει, το δάπεδο χρειάζεται αντικατάσταση, φθορά και ορισμένες από τις συσκευές δεν λειτουργούν. Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με την έκπληξη που περιμένει στο υπόγειο. Ενώ το ίδιο το σπίτι μπορεί να φτιαχτεί, δεν είναι σαφές τι πρέπει να κάνει ο δυνητικός αγοραστής με τον κάτοικο ή τους κατοίκους του υπογείου που το συνοδεύουν, οι οποίοι δεν πληρώνουν ενοίκιο και δεν μπορούν να εκδιωχθούν.

«Προσφορές μόνο με μετρητά δεν υπάρχει πρόσβαση για να δείτε το κατώτερο επίπεδο και το σπίτι πωλείται όπως είναι μόνο με την αναγνώριση ότι το σπίτι θα μεταφερθεί με ένα άτομο (ή άτομα) που ζουν στο κατώτερο επίπεδο χωρίς να υπάρχει μίσθωση», γράφει η πλέον viral καταχώριση στο Zillow.

Ζητώντας 800.000 δολάρια για ένα σπίτι που χρειάζεται σημαντικές επισκευές και... ρίχνοντας μέσα ένα ανεπιθύμητο φίλο στο υπόγειο έχει μπερδέψει πολύ κόσμο, πολλοί από τους οποίους έχουν καταφύγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφραστούν. Ενώ κάποιοι κατέφυγαν στο χιούμορ, άλλοι εξέφρασαν σοβαρές ανησυχίες για το γεγονός ότι πρέπει να ζουν με έναν ξένο στο σπίτι τους και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γι' αυτό.

ΗΠΑΒιρτζίνια