Viral|27.04.2022 07:35

Ούτε σε ταινία: Έπεσε σε… τρύπα τουαλέτας προσπαθώντας να βρει το κινητό της

Newsroom

Μια γυναίκα που έριξε κατά λάθος το κινητό της τηλέφωνο στην τρύπα μιας εξωτερικής τουαλέτας, σε δάσος και έπεσε μέσα ενώ προσπαθούσε να το ανακτήσει, χρειάστηκε να διασωθεί από πυροσβέστες στην πολιτεία της Ουάσινγκτον στις ΗΠΑ.

Σώθηκε από πυροσβέστες

Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Brinnon, Tim Manly, δήλωσε ότι η γυναίκα, η οποία βρισκόταν στην κορυφή του όρους Walker στο Olympic National Forest βορειοδυτικά του Σιάτλ, είχε χρησιμοποιήσει το τηλέφωνό της όταν έπεσε στην τουαλέτα την Τρίτη, ανέφερε η εφημερίδα The Kitsap Sun.

 

Ο Manly είπε ότι η γυναίκα αποσυναρμολόγησε το κάθισμα της τουαλέτας και χρησιμοποίησε λουριά σκύλων για να προσπαθήσει να βρει το τηλέφωνο και τελικά χρησιμοποίησε τα λουριά για να δεθεί καθώς προσπαθούσε να το φτάσεο. Η προσπάθεια αυτή απέτυχε και έπεσε με το κεφάλι στην τουαλέτα.

«Δεν λειτούργησαν πολύ καλά τα λουριά και μπήκε μέσα», δήλωσε ο Manly. Η γυναίκα ήταν μόνη της και προσπαθούσε να βγει έξω για 10 με 15 λεπτά. Ξαναβρήκε το τηλέφωνό της και κάλεσε το 911, είπε ο Manly.

Οι πυροσβέστες που ανταποκρίθηκαν της έδωσαν μπλοκ για να σταθεί για να φτάσει σε μια ζώνη, την οποία χρησιμοποίησαν για να την τραβήξουν έξω από την τουαλέτα. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Brinnon δήλωσε ότι η γυναίκα δήλωσε ότι δεν τραυματίστηκε.

Την ξέπλυναν και «την παρότρυναν έντονα να αναζητήσει ιατρική βοήθεια αφού εκτέθηκε σε ανθρώπινα απόβλητα, αλλά ήθελε μόνο να φύγει», ανέφερε η υπηρεσία. «Το κάνω αυτό εδώ και 40 χρόνια, και αυτό ήταν κάτι πρωτόγνωρο», δήλωσε ο Manly.

γυναίκαειδήσεις τώραδάσοςπυροσβεστικήτουαλέτα