Viral|10.05.2022 07:50

Six-pack χωρίς γυμναστική; Αν δεν το έχεις... ζωγράφισέ το - To... επικό τατουάζ άνδρα στη Βρετανία

Newsroom

Σε μια προσπάθεια να αποκτήσει τους πολυπόθητους κοιλιακούς (six-pack) εγκαίρως για τις καλοκαιρινές διακοπές, ένας άνδρας που μισεί να πηγαίνει στην παραλία έκανε στον εαυτό του ένα υπερρεαλιστικό τατουάζ six-pack.

Είναι η ίδια παλιά ιστορία κάθε άνοιξη. Προσπαθείτε να τεντώσετε τους κοιλιακούς σας στον καθρέφτη, μόνο και μόνο για να τους βρείτε καλυμμένους από ένα παχύ στρώμα λίπους που προσπαθείτε με κάθε τρόπο να αγνοήσετε επί μήνες. Ανεβαίνεις στη ζυγαριά και βλέπεις σοκαρισμένος ότι έχεις πάρει μερικά κιλά από το περασμένο καλοκαίρι και καθώς απομένουν μόνο λίγες εβδομάδες μέχρι την περίοδο της παραλίας, αρχίζεις να πανικοβάλλεσαι. Ήρθε η ώρα να... λιώσετε στο γυμναστήριο, αλλά αυτό σας φαίνεται αγγαρεία. Μακάρι να υπήρχε ένας τρόπος να μετατρέψετε μόνιμα αυτή την πλαδαρή κοιλιά σε σμιλεμένο six-pack. Λοιπόν, εφόσον δεν φοβάσαι τις βελόνες, υπάρχει ένα χαζό κόλπο που ίσως θέλεις να δοκιμάσεις.

Ο νοτιοαφρικανικής καταγωγής tattoo artist, Dean Gunther μοιράστηκε πρόσφατα ένα από τα πιο αστεία έργα του με τους οπαδούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε φωτογραφίες και αποσπάσματα που δημοσίευσε στα κανάλια του στο Instagram και στο Tik Tok, περιέγραψε λεπτομερώς την ιστορία ενός νεαρού άνδρα που προσπαθεί να αποκτήσει γυμνασμένους κοιλιακούς στο γυμναστήριο, αλλά αποτυγχάνει παταγωδώς. Στο τέλος, έρχεται στο κατάστημα τατουάζ του Gunther στο Μάντσεστερ για μια έξυπνη εναλλακτική λύση.

Η ιστορία είναι μια ιστορία που οι περισσότεροι από εμάς τους παχουλούς τύπους μπορούν να ταυτιστούν, τουλάχιστον εν μέρει, και στην πραγματικότητα λειτούργησε ως έμπνευση για τον ταλαντούχο καλλιτέχνη τατουάζ. Ο ίδιος δήλωσε στη βρετανική ταμπλόιντ The Sun ότι είχε δει στο παρελθόν κακές προσπάθειες για τατουάζ με six-pack κοιλιακούς και ήθελε να το δοκιμάσει και ο ίδιος.

«Είχα δει πολύ κακές προσπάθειες στο παρελθόν. Επειδή ειδικεύομαι στον χρωματικό ρεαλισμό, ήθελα να το δοκιμάσω», δήλωσε ο Gunther. «Σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ αστείο».

Αφού βρήκε ένα πειραματόζωο για το ανόητο σχέδιό του, ο Gunther συνάντησε ένα εμπόδιο αμέσως μετά την έναρξη της εργασίας. Ο πελάτης προφανώς ήθελε να παραιτηθεί μόλις μία ώρα μετά την πρώτη ημέρα, αλλά πείστηκε να συνεχίσει και τα κατάφερε μέχρι τις δύο ημέρες με έντονο μελάνιασμα.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και γελοίο ταυτόχρονα. Η γυμνασμένη, μαυρισμένη κοιλιά φαίνεται ρεαλιστική, αλλά μπορείς να καταλάβεις ότι δεν είναι αληθινή από ένα μίλι μακριά. Παρόλα αυτά, είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει την προσοχή στην παραλία και είναι καλύτερο από το να υποφέρεις στο γυμναστήριο για ένα πραγματικό six-pack.

 

κοιλιακοίτατουάζειδήσεις τώρα