Viral|03.06.2022 14:16

TikTok: Ένα ισχυρό μήνυμα για τη φυσική ομορφιά των γυναικών - TikToker ανέβασε βίντεο που δείχνει πώς είναι χωρίς μέικ απ

Newsroom

Γνωστή TikToker από τον Καναδά, που έχει πάνω από 387.000 ακόλουθους, στέλνει ισχυρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες για τη φυσική τους ομορφιά, με βίντεο που κοινοποίησε, συμμετέχοντας έτσι σε trend της διάσημης πλατφόρμας, TikTok.

Η Julia Grandoni μοιράστηκε φωτογραφία της από νυχτερινή της έξοδο, στην οποία φορούσε ένα στενό μαύρο φόρεμα, ήταν μακιγιαρισμένη και είχε φτιάξει τη μαλλιά της. Στη συνέχεια, ανέβασε βίντεο που έδειξε τον «πραγματικό» της εαυτό, στέλνοντας δυναμικό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που ίσως νιώθουν άβολα όταν δεν φοράνε μέικ απ.

Η Gradoni, στο βίντεο που έγινε viral, δείχνει πρώτα τη φωτογραφία από την έξοδό της και μετά εμφανίζεται με τη φυσική της ομορφιά, «τρολάροντας» τον εαυτό της και φανερώνοντας τη μεγάλη διαφορά.

Το βίντεό της έχει προβληθεί περισσότερες από 12,9 εκατομμύρια φορές και μετρά δεκάδες χιλιάδες σχόλια, με τους περισσότερους χρήστες να την αποκαλούν «catfish» (ψεύτικη). Ευτυχώς, κάποιοι ήταν πιο υποστηρικτικοί, ενώ πολλοί έκαναν και χιούμορ

«Το δικό μου μέικ απ είναι χαλασμένο» γράφει χιουμοριστικά μία χρήστρια.

βίντεοviralειδήσεις τώραsocial mediaTikTok