Viral|07.06.2022 07:45

Πότε δεν είναι αργά: Πήρε το απολυτήριο του Λυκείου 60 χρόνια… μετά

Newsroom

Επί 60 χρόνια, ο Ted Sams μετάνιωσε που έχασε την αποφοίτησή του από το λύκειο. Τώρα, 78 ετών, ο Sams μπορεί επιτέλους να αποκαλεί τον εαυτό του απόφοιτο, αφού φόρεσε το καπέλο και τη ρόμπα του και παρέλαβε το απολυτήριό του πρόσφατα με την τάξη του 2022 στο Λύκειο San Gabriel της Νότιας Καλιφόρνιας.

Το 1962, όταν ήταν τελειόφοιτος του λυκείου, ο Sams είχε μπλεξίματα και αποβλήθηκε πέντε ημέρες πριν από το τέλος της σχολικής χρονιάς. Είπε ότι έχασε ένα κρίσιμο τελικό διαγώνισμα και έπρεπε να το αναπληρώσει το καλοκαίρι.

«Όταν επέστρεψα με τον βαθμό μου, δεν μου έδιναν το απολυτήριό μου επειδή χρωστούσα 4,80 δολάρια για ένα βιβλίο», δήλωσε ο Sams σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό. «Και έτσι απλά έφυγα και είπα ξεχάστε το».

Το σχολείο είχε ακόμα το αρχικό δίπλωμα του Sams κλειδωμένο σε ένα παλιό ντουλάπι αρχειοθέτησης. Ο ίδιος έλαμπε καθώς περπατούσε στη σκηνή της αποφοίτησης στο Rose Bowl στην Πασαντίνα και παρέλαβε το δίπλωμα.

«Με τα χρόνια, παραπονέθηκα πολλές φορές στα παιδιά μου για το πώς 4,80 δολάρια με εμπόδισαν να πάρω το απολυτήριό μου», είπε. Ο Sams είπε ότι σκοπεύει να κρεμάσει το δίπλωμα σε έναν τοίχο στο σπίτι του.

Όλες οι ειδήσεις:

Βενζίνη: «Φωτιά» στις αντλίες - Αύξηση 10 λεπτών σε μια εβδομάδα

Άρθρο - βόμβα στην Τουρκία: Εξαιρετικά πιθανή η προσάρτηση της βόρειας Κύπρου το 2023

Τετραήμερη εργασία: Βρετανοί εργαζόμενοι... ζουν το όνειρο - Σε εφαρμογή το πιλοτικό πρόγραμμα

Tα βάζει με τα μεγαθήρια των Κυκλάδων: Το νησί με τις χαμηλές τιμές και το καταπληκτικό φαγητό που φέτος έχει την τιμητική του

ειδήσεις τώραΚαλιφόρνιαΛύκειοΛύκεια